kaki21 0 Napisano Marzec 10, 2006 w jakich granicach waha się cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 10, 2006 czemu tak drogo,mój gin powiedział mi dziś,że kosztują ok20zł,bo potaniały...i co ja mam teraz o tym myslec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 30 zł Napisano Marzec 10, 2006 a to może prawda, że potaniały.ja juz ich nie biorę ze 3 lata, zdrowie mi nie pozwala (ale nie od cilestu). byłam z niego zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w warszawie 30 - 35 Napisano Marzec 10, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krolik franek Napisano Marzec 10, 2006 30 w krakowie!!!! glupia babo!! podaje Ci cene i nie pytaj dlaczego tak drogo, bo nie ja go produkuje ani tym bardziej sprzedaje!! a skoro Ci tak gin powiedziala to widocznie ma racje,albo ma umowe podpisana z producentem i kasiorke za takie naiwne dziewuczhy jak Ty dostaje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 10, 2006 wypraszam sobie...niestety chamów nadal nie brakuje...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość midka Napisano Marzec 10, 2006 20 zl Gdynia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monik23 Napisano Marzec 10, 2006 W Białymstoku kupiłam potrójne opak. za 51:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialystok Napisano Marzec 10, 2006 A można wiedzieć gdzie taka tania apteka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 10, 2006 19ww tzn WROCŁAW>>>>?????? prosze napisz ,dzie ta apteka!~~ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach