Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnaaaaaa

Czy ktos na forum ma dzis dola z powodu samotnosci?

Polecane posty

Gość Samotnaaaaaa

Gość ja samotny
jestem samotny, ale dzis dola nie mam. ogladam komedie - rozweselaja :)

Gość Samotnaaaaaa
ja tez, ale jakos mi nie wychodzi. W zasadzie to gdzie mam poznawac. W pracy nie, poza praca ciagle ta sama grupa znajomych a jak nawet zmienie towarzystow to wszyscy zaobraczkowani :(

Gość magicelle
ja nie mam doła z powodu samotności, bo mam przy sobie zawsze moje trzy pozostałe osobowości, z którymi mogę pogadać o każdej porze dnia i nocy

Gość Samotnaaaaaa
To sie smutno zrobilo. Nie pojmuje. Tylu ludzi jest samotnych a tak ciezko poznac kogos z kim sie chce byc

Gość magicelle
możemy sie poznać, nie mam uprzedzeń płciowych

Gość aloniii
ja też jestem sama. Raz jest lepij, a raz tak jak dziś czyli mam doła, bo jestem sama.

Gość ja samotny
Samotnaaaaaa: glowa do gory! :D

Gość dididididi
Ja myślę, że lepsza jest samotość i spokój niż szamotanie się bezsensowne. oczyiwście najlepsza jest odwzajemniona miłość, ale jeśli jest się realistą to rozumie się jak wiele rzeczy w życiu po prostu już się nie uda bo człowiek się blokuje pod wpływem doznanych krzywd i nigdy już nie będzie taki jaki był zanim nie skopano mu twarzy. Ja czasem się tylko martwię, że nie mam dzieci, ale po tym co mnie spotkało czasem sobie wyobrażam, że gdybym miała z nimi uciekać po nocach przed wariatem nieobliczalnym umysłowo to wolę tak jak jest. Jedynie, że pracy nie ma w tym cholernym gnoju polskim zapłąconej normalnie. Życie nigdzie nie jest lżejsze, ale jest praca albo zasiłek jakiś przynajmniej czy mieszkania kupują normalni ludzie. Ale tu nie. Tu wszystko jest luksusem - praca normalna czy dach nad głową swój. I wszystko do góry nogami jest. ja to zawsze sobie myślałam, że ludzi w życiu powinno coś łączyć zanim się pobiorą. Mam na myśli jakieś przeżycia, a tu się okazuje, że kasa i własna dupa rządzą tym światem na amen. Może i dobrze?

Gość ala_69
ja jestem, ale poluje! Zawsze na cyfry, aby było mi dobrze. Liczy się złote oparcie:) wiecie nie, no:)

Gość KateR
Hej!!! Też sobie siedzę i patrzę w ten monitor!!!!

Gość dididididi
No i dorze. Poluj. Potem ogłoś się szczęśliwą matką i żoną. Ludzie w Polsce to lubią. Tu ci będzie dobrze.

Gość lilijkaaa
didi jeszcze ona znowu kogos zgwałci. Dosyc!!!Niehc nauczy sie zyc sama i nie dla kasy!

Gość KateR
Do didididi (czy jak to się pisze?!) Skoro uważasz, że nie jesteż samotna, to czemu jesteś tutaj ,teraz i o tej porze????? Myślę, że czujesz się podobnie do mnie (tzn wszyscy śpią, a ja nie mam z kim pogadać) .... Więc jeśli ktoś chce gadać to SŁUCHAM...

Gość KateR
Hej "didididid..." nie interesują mnie wirtualne robocopy!!!

Gość lilijkaaa
KateR to o czym poowimy?

Gość asdfgggggg
powiem wam wszystkimze samotnosc na dłuższą metę jest nie do zniesienia, pomimo faktu, iz jestem jeszcze w związku samotnosc doskwierała mi przez wiele lat, doły to mnie łapią co dzień

Gość KateR
Nie wiem! Daj hasełko!!! Będziemy się śmiać, albo płakać? Co wybierasz????

Ja mam tez doła bo mój Szrek to pierdoła zyciowy :( Po co ja sie z nim mecze to nie wiem :( Cholera czas na zmiane :P

Gość KateR
DO asdfgggggg !!!!!! Dziewczę drogie,( piszę I mądzruję się jakbym miała ze 100 lat!!!), ale uwierz mi,czy będziesz w związku, czy nie, to bedzie to samo!!! Nuda,nuda,nuda!!!

Gość KateR
Hej PIESZCZOCHA!!! Nareszcie przyjazdna dusza się znalazła (Myślałam, że tylko ja tak cierpię)! Ta moja pierdoła też jest ciągle zmęczona. Zgadnij, co teraz robi???

Gość asdfgggggg
kate r droga:) nuda a samotnosc to pojecia rozbiezne dla mnie, nie mam nudnego życia, jednak jestem samotna z powodu braków innego typu

Gość KateR
Sorki!!! Ja też nie mam nudnego życia, ale brakuję mi tego czegoś.... Myślę, że wiesz, co mam na myśli.

Ja też nie mam nudnego życia !!! Prowadze aktywny i intensywny tryb zycia !! Ale brakuje mi .................. :(

No własnie czego ... A może tego zeby ktoś teraz wszedł do pokoju i powiedział .. ; chodzi kotku spac bo bez ciebie nie moge zasnąc !! :(

właśnie mi powiedała nie żebym przyszedłspać bo nie moze sasnąc tylko dlaczego rycze ze smiechu w srodku nocy (czytam sobie teksty o Chucku Norisie) .... pierdołązyciowuy ..to po co wychodziłaś za niego za mąż ;) ? widzały gały co braly !!