Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie-d o geji

gej...

Polecane posty

czy gej moze zwiazac sie z kobieta by zatuszowac swoja orientacje?? zy moze trwac w ty zwiazku dlugo, czy taki zabawy raczej nie wchodza w gre??

Gość magicellenajt
może :) może nawet miec dzieci

Gość tylko po co

Gość no jak to po co
zeby tuszowac ...

Gość jumi
Pewnie,że może tylko lepiej aby tego sobie,kobiecie i ewentualnym dzieciom nie robił.To niestety częste przypadki i jakże przykre dla wszystkich.To wynik tego,że tych ludzi się traktuje tak jak traktuje zamiast dać im prawo do normalnego życia,twoorzenia rodzin.Wszystkim byłoby łatwiej.

Gość jumi
Tuszuje ale tylko na jakiś czas,przecież to zawsze wyjdzie,poza tym wszyscy będą unieszczęśliwieni i popadać się będzie w coraz większe problemy.

Gość tylko po co
dwoch tatusiow i zadnej mamusi to moze troche przesada, ale rzeczywiscie niech sobie zyja po swojemu; po co maja uciekac do stanow, czy jeszcze gdzie indziej...

Gość jumi
A ja jestem za tym ,żeby mogli adoptować dzieci i tworzyć rodziny.Brak wiedzy powoduje,że ludzie są temu przeciwni.

j atez jestem za tym by mogli tworzyc normalne odziny, przeciez toludzi a kazdy z nas ma takie samo prawo do szzescie i zycia. Mam pytanie: a czy mozna poznac po geju ktory jest w zwiazku z kobieta ze wlasnie on jest homo a nie hetero, ze tylko sie ukrywa..

Gość jumi
Z zewnątrz to sądzę,że nie,nawet kobieta będąca czasem z takim facetem się nie domyśla lub nie chce wiedzieć.Myślę,że jednak najprędzej osoby z bliskiego otoczenia mogą coś zauważyć,zona tekiego faceta,inne osoby raczej nie.Zależy jak dobrze się kryje,przecież tego nie widać,normalni ludzie to są.

sluchajcie, jezlei jakas tam zesc spoleczenstwa uwaza kogos za geja tomyslicie ze maja oni w tym swoja racje...chodzi mi o toczy jak idzie plota na kogos temat ze jest gejem..to jest prawdopodobienstwo ze cos w tym jest...

Gość JAK KAZDA PLOTA
moze byc prawda ale nie musi

no racja. czy gey umie ze 100% pewnoscia rozpoznac innego geja?

Gość jumi
To już trzeba zapytać geja...sądzę,że to od człowieka zależy.

Gość jumi
Co do plotek to często nie mają nic z prawdą wspólnego,są często złosliwe ale niekiedy prawdziwe.