Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooekea

mam faceta ale ide dzis na randke z innym

Polecane posty

Gość ooekea

jak wyżej w temacie, dodam ,ze nei mam żadnych wyrzutów sumienia , przez wiele lat byłam grzeczna ,wierna itd..nieoplacalo się, wybieram inna droge i mam zamiar dzis sie świetnie bawić

Gość ooekea
zdzira??? hm.. mam gdzies jak mnie nazywasz...on sie o tym niedowie jest daleko ,i pozatym zabardzo ,się mną nie interesuje ...jak mnie rzuci jego strata a temu sie raczej spodobam skoro mnie zaprosił:P pozatym tego kwiata to pół świata... Skoro łamnę swoje zasady to mam powody . ..tyle..

Gość do a ja mam nadzieje
pkt. 4 regulaminu się kłania.

Gość podszywaczu ooekea
Tobie też polecam zapoznanie się z regulaminem.

Gość tylkoja
chyba zrobie podobnie,bo jestem w podobnej sytuacji... pozdro

ooekea>>>> z twojej wypowiedzi wynika ze obecny facet nie za bardzo sie toba zajmuje wiec wlasciwie nie widze w tym nic dziwnego ze umowilas sie z innym-zwlaszcza ze obecny jest daleko. skoro bylas \"grzeczna dziewczynka\" i nic z tego nie masz to logiczne ze zmienia sie twoj punkt widzenia. ja mam na odwrot - kiedys nie bylam zbyt dobra dla facetow - ale nie zdradzalam - a teraz sie ciesze ze potrafie zauwayc i docenic to co mam. dzis mam randke z wlasnym facetem i czekam z utesknieniem na umowiona godzine :) (ale moj docenia mnie) pozdrawiam i zycze dobrej zabawy 🖐️

Gość kjak chcesz o sobie zdradzaj
ale nie krzywdź przy tym innych osób!

Gość jak chcesz to sobie zdradzaj
tak miało być ;)

Gość to samo zrobie
do autorki- popieram. Jak Twoj facet Cie zaniedbuje to idz i korzystaj z zycia. :classic_cool:To samo mam zamiar zrobic. 🖐️

Gość mam nadzieję że wasi partnerzy
zrobią dokładnie to samo!

To jest proste,ze jak sie oboje nawzajem szanuja to jest ok,ale jak nie ma szacunku(nie mowie tu o wyzwisakch,bo nie tylko na tym polega brak szacunku)to niemacie na co liczyc bedac razem.Szacunek-zaufanie-wiernosc-Milosc!!!!O tym trzeba myslec.To sa podstawy ,a nie jakies wyloty na bok robic,a pozniej sie dziewczynki dziwia,ze mowia o nich najgorsze :(

Gość zgadzam się z Tobą lady
a to ponoć pies lata za suką! :D

Cieszy mnie ten fakt:)Wlasciwie to wiadome jest to,ze faceci to bardziej egoisci.Nie obrazajac nikogo mam na mysli to,ze moze satli sie bardziej sotrozni i chca zobaczyc czy dziewczynie naprawde zalezy,a jesli mowi,ze tak to niech udowodni to.No i co za tym idzie dziewczynki chcac to udowodnic biegna za chlopakiem jak glupie.Tym samym robia ogromny blad,bo nie na tym polega udowadnianie -zalezy czy nie zalezy.Szkoda tylko,ze tak malo ludzi jest tego swiadomych:( Przykry fakt.

Gość jak ja ci zazdroszcze...
a dlugo jestes z tym swoim facetem?mnie moj olal po 4 latach jestem bardzo nieszczesliwa, a nie mam perspektyw na nowa milosc:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość kurwapizdadziwkaszmata

skoro Ty Twojego faceta nie interesujesz, ani on Ciebie, wolisz umawiac sie z innymi, to dlaczego najpierw z nim nie zerwiesz? czy to takie dziwne, zerwac z kims, z kim nie chce sie byc? to by bylo przynajmniej uczciwe.

Gość jak ja ci zazdroszcze...
czaswm to nie jest takie proste..nic juz nie laczy a zerwac sie nie da.wiem cos o tym

Gość pewnie -lepiej męczyć się w
nieudanym związku i zdradzać! :p żenada !

Baw się dobrze 🖐️ Życie jest zbyt krótkie by je marnować na kogoś, kto nie ma dla Ciebie ani czasu ani serca. Jednak wczesniejsze zerwanie byłoby najuczciwszym posunięciem.

Gość A nas ...
gówno to obchodzi z kim się spotykasz i z kims śpisz, nam to zwisa idiotko, rób co chcesz :-D

Gość baw się dobrze
tylko nie umów się z dwoma na raz w jednym miejscu

Gość Takimsobie..............
Też bym korzystał