Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna dziewczyna 17 ..

o co w tej relacji chodzi ?

Polecane posty

Gość taka jedna dziewczyna 17 ..

ostatnimi czasy zblizyłam sie na wyjeździe do jednego chlopaka z kl. emocjonalnie (duzo rozmawialismy) a także on mnie ciagle podrywał i bylo fajnie ale on ma dziewczynę, jak wrocil to od razu mysli tylko i wyłacznie o niej...nie wiem co mam o tym myslec, jak sie spotkalismy to mowil ze wczensiej mnie tak naprawde nie poznal, bo jestem naprawde swietna osobą, lecz mimo to dalej jest z nia i utrzymuje ze ja kocha. Co ja mam myslec ? dac sobie spokoj ?

Daj se spokoj mala!Masz 17 lat i on tez ,a nieiwesz o tym,ze chlopcy w tym wieku jak i dziewczyny rowniez nie wiedza czego chca?To,ze on rozmawial z Toba moze znaczyc tylko to ,ze Cie polubil jako kolezanke,ale nic wiecej,bo szanuje i jest wierny komus innemu.Musisz to zrozumiec.Nic na sile!

Gość taka jedna dziewczyna 17
problem w tym ze my nie tylko rozmawialismy, on sie co chwile do mnie dobierał, probówał dotykac, flirtował, nawet spalismy w 1 lozku obok siebie 2 noce (wtedy sie tylko przytulił) nie wiem co o tym myslec...zastanawiaalm sie nawet czy on mnie nie traktowal troche przedmiotowo ale tak nie bylo bo szanowal mnie, traktowal mnie b.dobrze bylo po prostu milo i fajnie... a teraz ma ją... ech nie rozumiem facetow i cierpie :(

Gość katastrofa ten chlopak
stare facety tak maja, ze spia w róznych lożkach, ale ten młody człowiek- wczsnie zaczyna takie wedrówki dość. Czy chciałabyś mi9eć faceta, który na wycieczkach dobiera sie do innych koleżanek? daj se znim spokój, to nie jest ksiąze z bajki, to łachudra

Gość Dziewczyno ...
jak to co masz mysleć ? On powiedzial tobie jasno, że kocha inną i koniec, kropka. Podobac się, a kochac to różnica. Co myslałaś, że rzuci się w twoje spragnione ramiona. Więc juz wiesz, że NIE, kocha inną.