Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seniorita-22

POMOZCIE CZY TO MOGĄ BYĆ TORBIELE NA JAJNIKACH?

Polecane posty

WITAM! 7.03 dostalam okres (to byl 39 dzień cyklu, ale u mnie takie rzeczy czasmi sie zdarzaja), rano obudziłam sie z potwornym bólem podbrzusza(skurczem), było mi słabo(myślałam ze zemdleję) i miałam nudności...wziełam NO-SPE i po 15 min ból przeszedl i niedługo potem dostałam ten nieszczęsny okres!pierwszy raz zdarzył mi sie taki ból jajniki czasami mnie pobolewaly(ją) ale to jest praktycznie niezauważalne i w niczym mi to nie przeszkadza:-), rok temu byłam u Gina i mowil ze wszystko w porządku,jak myślicie czy jak mam torbiele(teoretycznie)to czy mogły one od tamtej pory urosnąć do jakiś gigantycznych rozmiarów?i czy to w ogole jest niebezpieczne dla zycia jakby np pękł?bardzo mnie to ciekawi bo narazie niestety nie moge udać sie do lekarza bo jestem strasznie zabiegana(studuję)od rana do wieczora siedze na uczelin i boje sie ze w ciagu tego miesiac chyba nie pojde...POMOZCIE CZY TO MOGĄ BYĆ FAKTYCZNIE TE TORBIELE?TAK SIE TEGO NACZYTALAM ZE AZ SIE BOJE,aha lekarz normalnie moze to zbadac i ocenic np wielkosc czy cos czy to juz trzeba robic np USG? Z GÓRY DZIĘKI

Witaj! Słyszałam,ze torbiele nie sa groźne i ze pozbycie sie ich to niegroźny zabieg(jak powtórze-słyszałam),jednak słyszałam też bo cierpiała na to moja koleżanka ,że miała potworne bóle miesiączkowe,owulacyjne takie ,ze mdlała.