Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta195

ból pachwin, co może być przyczyna?

Polecane posty

Gość edyta195

WITAM . PRZED OKRESEM MIAŁAM BÓL PACHWIN I BÓL W PODBRZUSZU,PÓŹNIEJ MI PRZESZŁO, TERAZ MAM DNI PŁODNE I ZNÓW BÓL POWRÓCIŁ, BARDZO SIĘ MARTWIE , CZY KTOŚ MOZE POWIEDZIEĆ MI CO MOZE BYĆ TEGO PRZYCZYNA?

też mam taki ból ale tylko w pachwinie jednej prawej, ogólnie mam problemy z jajnikami a szczególnie prawym (była torbiel ale sama pękła), nawet lekarz nie umie mi odpowiedziec co to za ból. Ja czuje taki lekki ból, takie pieczenie, nie boli jakoś strasznie ale przeszkadza. Kiedyś znalazłam w necie, że to może promieniowac ból od jajnika, ale lekarz tego nie potwierdził (cały czas się lecze). Napisz coś więcej na temat tego bólu. A może ktoś jeszcze się znajdzie?

Gość lek med
nic groźnego-to ból związany z napinaniem więzadeł macicy(te więzadła sięgają do pachwin)>podobne bóle w ciąży jak macica się powiększa.

a można się tego ból pozbyc bo to nic miłego

Gość arla69
mialam tez cos takiego w listopadzie bol od pachwiny az do kosci ogonowej nogi na noge nie moglam zalozyc.spanikowana poszlam do ginekologa zrobil usg wszystko ok bylo a ze mialam przed miesiaczka niewiadome krwawienie zrobilam test ca-125 czy nie wyklucza sie ciazy i testna endometrium bo te bole mam prawie co 2gi cykl testca-125 powiedzial ze ok ale ubzduralo mi sie ze na dozwolone 35u/ml mam 8,0 to mi sie zaczyna mam robic te testy od czasu do czasu zeby sprawdzic czy sie nie podnosi?suma za te testy byla kolosalna szybko tez mnie lekarz nie zobaczy bo nie mam ubezp.prosze o odpowiedz kogos kto sie orientuje.lekarz na takie bole przepisal mi cos rozkurczajacego typu nospa

Gość edyta 195
ból jest bardzo dziwny, taki tępy, ale jak się położe, albo usiądę to trochę ustępuje, bardzo się boję, że to coś niebezpiecznego, jak ciąza to super. choruje też na zespół jelita drażliwego i boję się czy to nie od tego, napiszcie coś więcej, jutro idę do ginekologo i bardzo się boję . pozdrawiam

Gość grzywka
to chyba wlasnie mnie trapi to samo od tygodnia. najpierw 3 dni bolalo mnie na wysokosci krzyza po lewej stronie, potem do tego jeszcze z przodu po stronie lewego jajnika. i mam bolacą i jakby powiekszony taką "linkę", gdy dotykam. nie wiem co to jest. węzeł chłonny? czy ktos wie co to i czego objaw? jajnik, nerka, wezły chlonne ? :(

Gość grzywka
ból nie jest silny, ale stały. dni plodne miałam niedawno, ale boli mnie nadal. ktoś potrafi doradzić? iść do lekarza? martwic sie tym?

Gość grzywka
dzieki wielkie. przy czym ja nie jestem pewna czy w moim przypadku to napewno sprawa jajnika :( . podejrzewam ten węzeł chłonny. troche teraz sie wyda moja niewiedza :D , ale gdzie dokladnie on jest? z przodu w zgięciu? czy niżej obok pussy ? :D

Gość arla69
gdybys ty wiedziala co ja myslalam jak mnie bolalo tez myslalam ze jajnik i to ostatnie stadium raka juz prawie chcialam wybierac marsza na wlasny pogrzeb kupilam ksiazek na stowe naczytalam sie o rakach i temu podobnym a jak juz poszlam do lekarza to jak do kata .powiedzial ze nic takiego a ja sie go 2 razy pytalam czy napewno.durne te baby wola jeczec cierpiec zwijac sie z bolu niz isc do czlowieka ktory tylko na tym sie zna na niczym innym.sorry to zadna aluzja,zwracam honor,tak glupio mi sie powiedzialo.faceta nawet jak wlosy bola leci do lekarza a my pod tym wzgledem jestesmy do tylu.idz i napisz jutro ze to nic powaznego.

Gość arla69
jutro o tej samej porze bedziesz myslala inaczej.ja z takim bolem wybieralam marsze na wlasny pogrzeb na stowe nakupywalam ksiazek naczytalam sie o rakach a do lekarza poszlam jak do kata w ostatecznosci.2razy sie go pytalam czy napewno to nic takiego.faceta jak wlosy bola leci do lekarza a my cierpietnice cholerne sie meczymy z wlasnej glupoty.wez sobie teraz nospe idz spac i rano idz sobie sama krzywde robisz

Gość arla69
przyczyna moze byc masturbacja doktora borna ktoremu sperma na glowe padla ,podnieciles sie?uwazaj zebys spermo wylewu nie dostal

Gość edyta 195
Witam? to ja jestem autorem tego tematu i wlaśnie dziś jestem po wizycie u 2 lekarzy. byłam u pani ginekolog , ktora stwierdziła, że jest wszystko w porzadku, kazała zrobić mi test ciążowy, ale zazuważyła też że nie może zbadać prawego jajnika bo zniknął.(dotąd wszystko było ok, mam dziecko) powiedziała, ze jest możliwość, ze to minie mamiść na usg, ale dopiero za dwa tygodnie. później poszłam do lekarza rodzinnego, który bardzo dokładnie mnie przebadał, powiedział , ze jest ok, ale dał mi skierowanie na badanie moczu i tabletki na zapalenie jajnika, bardzo był zdziwiony , że ginekolog wiedząc , że nie może zbadać jajnika nie dał mi czegoś zapobiegawczo, teraz trochę czuję sie lepiej, ale zjadłam nospę forte, jutro robię test c. ciekawa jestem jai wyjdzie.

Witaj, słuchaj, lekarzem nie jestem ale postaram Ci się pomóc. Ostatnio miałam intymny problem, i szukałam w internecie odpowiedzi. Natknęłam się na stronę, która ma wiele ciekawych artykułów, na przykład jednym z Nich, jest artykuł na temat bólu w pachwinie, zerknij, fizjoplaner . pl , ból w pachwinie przyczyny. Mi ta strona pomaga rozwiązać wiele kłopotów, dlatego uważam że może pomóc także komuś innemu. Pozdrawiam. :)

Gość Gosia

U mnie przyczyną bólu biodra było zapalenie jakiegoś ścięgna w tej okolicy. Lekarz skierował mnie na Słomczyńskiego na zabiegi pomogły. Panie dodatkowo jeszcze mi zaproponowały ćwiczenia i teraz robię je w domu. Super, bardzo dobre gabinety doktora więcka.