Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiooona

kocha czy chce przeleciec???

Polecane posty

jestem z nim tylko 3 miesiace a juz dawno powiedzial ze mnie kocha i ze chce spedzic reszte zycia ze mna... Oświadczył sie ale powiedziałam ze za wcześnie. Oboje mamy po 18 lat!!! kocham go i jestem z nim szczęśliwa ale obawiam się ze to wszystko fikcja, bo on wcześniej miał dużo dziewczyn, kochał się z nimi, a nawet jego znajomy przy naszym poznaniu mowił, zebym uwazala, bo on zaraz powie ze kocha itp, a tylko dlatego ze chce seksu (tzn to bylo w formie zartu i wszyscy sie smialismy). Dlatego zaraz na wstepie powiedzialam mu ze nie chce przed slubem no i o dziwo nie zostawil mnie... potem powiedzialam ze moze jednak wczesniej... potem sie oswiadczyl...a teraz bardzo namawia do TEGO, nie chce tego jeszcze robic wiec bez obaw nie przeleci mnie. Tylko powiedzcie czy myslicie ze jest nadzieja ze to wszystko jest szczere?

Gość Miareczka22
Wydaje mi się ,że ma nieszczere zamiary. Jeżeli zaaakceptował fak,że z seksem chcesz czekać do ślubu to nie powinien Cię do tego namawiać. Może liczy na to że "oświadczając się" przekona Cię do współżycia. Ja byłaby bardzo ostrożna.

jestem ostrozna... i bardzo boje sie zaufac. raz okazuje miłość i naprawde jest cudowny i wtedy mu wierze... a potem robi cos ze zaczynam naprawde w to watpic. On mowi o wspolnej przyszlosci a ja czasem wolalabym sie wycofac by nie zostac zraniona... ech wiem ze to glupie...

Gość zalamana222222
mysle ze on jest za mlody na takie decyzje..uwazaj..ja sie tak przejechalam pare lat temu, nie ufaj bezgranicznie

oj gdzie ślub i zaręczyny w tym wieku -kożytaj z życia i napisała bym ci coś jeszcze ale..............jak będziesz w moim wieku to sama to sobie powiesz ,,mogłam więcej.........a nie słuchać mamy\'\' w każdym razie masz jeszcze na to czas i wiele okazji pozdro ;)

Gość facett_ttt
Na bank chce Cię przelecieć - zna się te numery z oświadczynami itd. Jak nie chcesz beczeć w poduszkę, to daj sobie spokuj. 18 lat-hi,hi też miałem i powiedziałbym wszystko panience, żeby ją zaliczyć. A oświadczyny to magiczne słowo, które otwiera nam "wejście" ale nie w nowe życie, tylko do Twojego łóżka. Poczekaj na tego właściwego - taka dobra rada samca ;)))

Gość Wg mnie to
facet, który mysli jajami - wybacz, słowo kocham dla niego nic nie znaczy, ... po prostu zwykły dupek i tyle ... Ale ty rob jak uwazasz bo to twoje życie ...

Gość 11111111111
moj kumpel latal za laska pol roku, bo obiecal sobie ze ja przeleci, mowil ze 3 razy sie kochali i papa