Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okres

spóżniony okres po tabletkach - czy to normalne ???

Polecane posty

Gość okres

dziewczyny pomóżcie . brałam Harmonet przez kilka lat i dwa miesiące temu odstawiłam go, pierwszy okres dostałam normalnie ale teraz spóżnia się, na dzien dzisiejszy moj cykl trwa już 31 dni i nic !!! martwi mnie to bo po tabletkach dostawałam bardzo regularnie . czy ktoś tak miał i czy to normalne ?

Gość okres
niech ktoś odpowie błagam bo strasznie sie martwie

Gość okres
up

to normalne po odstawieniu tabletek,jesli bedzie sie spóźniał dłużej niż tydzien to dopiero zaczniesz sie martwic,a teraz zero stresu bo to tez moze byc powodem opóźnienia:)

Gość okres
dzieki Kaki za odpowiedz :) tylko teraz niech mi ktoś powie od kiedy mam zacząć liczyć to spóźnianie? przy braniu tabletek przychodził zaraz po odstawieniu tabletek, czyli po dniach , a teraz tak jak pisałam mineło już 30 dni cyklu i nic. Gdyby dostosować liczenie do cyklu jaki mialam podczas brania tabletek to on juz sie spoznia ponad tydzień :(

Gość okres
przy tabletkach przychodzil po21 dniach - bo mi to uciekło

A jakie długie cykle miałaś zanim zaczęłaś brać pigułki? Bo pigułki nie zmienią Ci raczej długości cyklu i będzie on taki jak wcześniej. Więc do tego co było wcześniej przyrównaj ten cykl i będziesz wiedzieć ile się spóźnia.

Gość okres
tak mówisz..? no przed tabletkami to miewałam powyżej 30 dni z tego co pamietam ale to było ze sto lat temu:) licze na to że jednak ten okres w końcu przyjdzie, choć nie ukrywam ze mnie to stresuje trochę... dzieki dziewczyny za odpowiedzi - pozdrawiam :)

Bralam tylko miesiac tabletki.. I odstawilam je.. Czy teraz okres powinnam dostac tak jak po zakonczeniu opakowania tabletek, czy tak jak normalnie okres? Po ilu dniach?

Gość baci
DO OKRES ja tez odstawilam tabletki wzielam ostatnia dokladnie 19 stycznia okres mialam normalny,bo byl jeszcze sztuczny wywolany tabletkami(po zakonczeniu opakowania), kolejny okres juz bez tabletek dostalam w terminie 17 lub 18 lutego, a teraz nic:( tez sie bardzo martwie bo 24 lutego jakies 4 dni po okresie(czyli przed owulacja jeszcze) mialam przygode, nie byl to sex w zasadzie tylko mi wlozyl z 3 razy na pare sekund wiec o konsumpcji mowic nie mozna.ale mimo to strasznie sie boje z powodu braku miesiaczki.myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia z takiego czegos???ostatnie miesiace mialam takze bardzo nerwowe egzaminy poprawki i te odstawione tabletki, moze przez to sie tak spoznie?? ODPOWIEDZCIE PROSZE

Gość baci
twoja fantazja: jezeli przestalas jest tabletki to okres powinnas dostac w tych w ktorys z tych 7 dni kiedy ma wystepowac pezrwa miedzy tabletkami,a jezeli ten juz mialas i czekasz na nastepny to musisz liczyc od 1 dnia kiedy dostalas "okres po tabletkach"kolejne28 29 30 31 dni(zalezy jaki masz cykl) mozesz jednak miec opoznienie wywolane odstawieniem tabletek

Gość al
mam podobny problem.odstawiłam tabsy 2 mce temu.kochałam ię raz nie do kóńca a okres mi się spóźnia 2 tyg. może to być ciąża czy opóźnienie spowodowane odstawieniem tabsów

Gość al
jeszcze jedno.pierwszy okres miałam po 28 dniach a na ten drugi czekam

Gość al
odpiszcie co o tym sądzicie

Gość kinga22
tak to normalne.

Gość agusiia
też mi się spóźnia okres, odstawiłam tabletki, ostatnia wziełam 2 grudnia i okres miałam normalnie, następny okres planowo miałam dostać 3 stycznia a tu nic, już mi się spóźnia 5 dzień i nie wiem czy to tylko z powodu odstawienia, bo kochałam się z 12 na 13 grudnia a 15 rozpoczęły sie moje dni płodnie, co mam robić, czy powinnam się martwić ?

Dziewczyny jesteście wspaniałe. Przeczytanie waszych informacji baaardzo mi pomogło. Mam podobny problem. Przez trzy lata byłam na antykoncepcyjnych. Najpierw na cerazette przez trzy miechy a potem bez żadnej przerwy ponad 2.5 roku na femodene (po drodze jeszcze dowiedziałam się że nie najlepsze dla dziewczyny w moim wieku, mam 21 lat). Odstawiłam je po trzech latach, dostałam pierwszy okres o dwa dni za wcześnie i przyznam że w swoim wyglądzie był dosyć dziwny, gęsty i malo go było, potem na trzy dni zniknął i znowu się pojawił że zdwojoną siłą, A teraz na drugi czekam już dwa dni i się nie pojawia. Strasznie się stresuję, że mogę być w ciąży. W miesiącu miałam tylko jeden stosunek, w gumce i w dniach niepłodnych (śluz był bardzo gęsty i na trzy dni przed planowanym okresem). Prezerwatywa nie pękła bo oglądałam ją z każdych stron, naciskałam, a mój chłopak to pomimo nieczystości częściowo ją nawet nadmuchał i nic nie wyszło. (tak, tak wiem jestem schizolem). Z tego co widzę to normalne, że okres się spóźnia po takim czasie brania tabletek. Jeśli macie jakieś zdanie na temat mojej wypowiedzi, proszę napiszcie! Pomoże mi to.

Gość *Lejwis*
w każdy miesiąc okres opóźnia sie o tydzień lub dwa czy to jest normalne?? przecież nie biorę żadnych tabletek ;p

Gość *lejwis*
??:(:(