Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia

Cierpie na własne życzenie

Polecane posty

Gość głupia

Chce powiedziec calemu swiatu jaka byłam glupia, beznadziejna. Mialam przy sobie cudownego chlopaka, cala jego rodzine za sobą i wszystko to stracilam ze swojej winy, teraz nie wiem jak sobie z tym poradzic, cierpie podwojnie, nie potrafie wybaczyc sobie swojej glupoty, jak mam dalej zyc?

No cóż, zdarza się... nie powtórz błędu a wszystko się ułoży :)

czesc. czy to ty pisałas kiedyś o świństwie jakie zrobiłaś chłopaka bratowej? i ze nie chcesz jej na waszym weselu??

Gość Jaka w tym twoja wina

kochana czas leczy rany-jeżeli on ma już kogoś to nic nie poradzisz...musisz ulożyć sobie życie z kimś innym-powodzenia -uda ci się-jeżeli go spotkasz samego powiedz mu to co nam -obcym :) będzie ci lepiej

nie,nie możesz mieć takie podejście do sprawy-życie daje nam wiele szans-ile masz lat,że sie tak martwisz-że nie poznasz? wiem teraz naprawdę trudno o normalnego mężczyznę ale może tamten nie był ci pisany i tak miało być-jeszcze z 5 lat temu powiedziałabym tak jak ty ,a teraz cieszę się,że życie ułorzyło się inaczej :)

tak ten monitor nie zastąpi faceta-chyba będziesz musiała jednak od czasu do czasu wyjść z domku na piwko-chyba ,że ktoś ciekawy jest w pracy........oj życie leci,nie martw się będzie dobrze-napewno ktoś już na ciebie czeka Jestem ciekawa co on powiedział jak mu to powiedzialaś?

tyle jest osób -wystarczy dzisiejszy dzień -nie siedzę codziennie na kafe... a tyle przeczytałam o ludziach samotnych albo tych co coś zwalili i ułożyło się zle-ale w twojej osobie wyczówam nadzieję ,że będzie lepiej i tak będzie :) bo sama tego chceż

Gość glupia2
...... rok po tym jak stracilam faceta z wlasnej winy... jestem wrakiem... on bardzo mnie kochal.

Gość glupia2
kocham go, pragne... znisczylam:O .Praktycznie zamknelam sie w domu i wspominam nasze spacery... spotkania. Jak wyjde gdzies to nie interesuja mnie faceci.

Gość przeciez nie na wlasne
zyczenie,bo nie zyczylyscie sobie tego. Ale moze by i tak sam rzucil? Widac nie by dosc wytrwaly,moze nie warto idealizowac? Nie wiadomo, jakby sie potoczylo. Na ogol ktos kogos w zwiazku rzuca, potem zaczyna sie nowy, to normalne, Nie ma co szat rozdzierac, tylkoszukac dalej. Glowy do gory!!

Gość _Murek_
Wyjdź gdzieś sie zabawic inaczej nikogo nie znajdziesz Pzdr