Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda_46

mam 46 lat, 23 lata temu rozstałam sie z miloscia

Polecane posty

Gość matylda_46

mego zycia. On tak zaniedbal nasz zwiazek, ze musialam odejsc. A moze to on raczej odchodzil stopniowo, tygodniami, miesiacami.Razem 4 lata. Od tamtego momentu z nikim sie nie zwiazalam. Przelotna 1 znajomosc, bez zadnych uczuc. Nie chcialam. Nadal go kocham. Mam wlasny dom, samochod, firme, nie ma jego. Przegralam.

Gość sna
Przykre, ale tak bywa, może z nim byłoby jeszcze gorzej....

nie załamuj nas. może zamieśc anons na randkach? prawde mówiąc podjerzewam że tu grasuje podszywacz

spoko Matylda , jestem duzo mlodszy stazem jesli chodzi o rozstanie ( 4 lata) i duzo stazem starszy - przebywajac w zwiazku . O tyle jest podobnie , ze mam wszystko rowniez , nie ma tylko jej ... A tak ja kocham ... Musimy z tym zyc , nie ma recepty ani leku , mimo wszystko z glowa do gory i ... usmiechem , choc czasem smutnym :-) Pozdrawiam

Gość Piszesz ...........
" On tak zaniedbal nasz zwiazek, ze musialam odejsc"... Może należało napisac my ... Ale czy warto wracać do przeszłości, której i tak nie zmienisz ... Myślę, że po latach idealizujesz go i tutaj jest twój problem, czy nie warto iść przxynajmniej na jedna konsultację do terapeuty ?......... Wyzwolic sie od przeszłości ........, pozdrawiam Miła

Gość tak na pewno idealizujesz
i tylko klin na to poradzi, musisz kogos znalezc,

Gość pokrętło
posłuchaj: www.virginradio.co.uk mała pociecha, ale zawsze, pozdrawiam Cię równolatko

Gość Moja rada ...
zostaw przeszłość , było, minęło i koniec kropka. Marnujesz swoje życie i młode lata, ktore niestety szybko mijają. Jednak rozstałaś się z nim, czyli nie było wam razem dobrze ... Tak czy owak, nie możesz sama uporać się z przeszłością, więc może zastanów się co się stanie, gdy poprosisz kogoś o pomoc. Radzę, byś poszła przynajmniej na jedną konsultację z terapeutą, pozdrawiam 🌼 :-D

Gość very
dokonujemy w zyciu decyzji, najczęściej z przekonaniem, ze to co wybieramy jest lepsze ( lepiej odejść niż twkić w związku, który nie spełnia oczekiwań) Zastanów sie tylko do czego tesknisz? Do tamtej osoby ( jak piszesz - nie zasługiwal na Twoje uczucia) czy też do siebie samej z tamtych czasów kiedy czułas w sobie miłość...? Mam podobne doświadczenie i wiem, ze to nie była własciwa dla mnie osoba, a jednak kochałam! jak nigdy w zyciu! czy będę jeszcze kiedys kogos tak kochać? nie wiem.... czekam na to.... na pytanie czy chciałabym z ta osoba jeszcze być- odpowiedz brzmi :nie, choc jest mi wciąż tak bliski, jestem wciąż na niego otwarta. Decyzja o rozstaniu była słuszna. Chciałabym poznać kogoś kto bedzie miał kluczyk do mojego serca.... :-)