Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakalinoa

cytologia-zapalenie bakteryjne a nie branie lekow

Polecane posty

Gość bakalinoa

w wynikach badania cytologicznego mialam grupe II w opisie bylo napisane: zapalenie bakteryjne i ginekolog przepisal mi pigulki dopochwowe Solcogyn (albo podobnie, bo nie potrfie sie rozczytac). to bylo ok 2 miesiecy temu. nie wykupilam od razu tych pigulek bo kosztowaly ok 40 zl a nie mialam wtedy tyle, schowalam recepte do portfela i kompletnie o tym zapomnialam. w najblizszych dniach musze isc do gina po recepte bo skonczylam ostatnie opakowanie Stedirilu. pewnie zapyta czy wzielam tamte pigulki. nie wiem czy powiedziec prawde ze nie? troche mi glupio ze nie dbam o swoje zdrowie. z drugiej strony gdyby wczesniej nie zaproponowal profilaktycznego badania cytologicznego nawet bym o tmy nie wiedziala. wydzieline mam prawidlowa, zewnetrznie wszystko jest ok sama nie wiem

ja też mam II grupę. Ginekolog nic mi na to nie przepisał. Powiedział, że II to ok, ale ja mam nadżerkę, więc może dlatego uznał, że II jest ok:)Słyszałam, że tylko dziewice mają I grupę:) (na jakims forum tutaj czytałam, ale nie jestem tego pewna, bo nie jestem lekarzem)

Gość ja mam podobnie
zrobilam cytologie i zapomnialam odebrac wyniku a teraz mi glupio po to isc:)

Gość nic takiego
telefonicznie dowiedzialaś sie o prawidlowym wyniku i nie odebralas go poprostu - wiele pań tak robi:)

Gość kl
solcogyn to nie sa tabletki tylko mieszanka roznych kwasow ktorymi smaruje ginekolog np. nadzerke w cwlu jej wypalenia lub wymrozenia. tez to kiedys mialam

Gość bakalinoa
to niejest smarowidlo. w opakowaniu sa podobno 2 ampulki ktore wklada sie dopochwowo. ide jutro i powiem ze nie kupilam, mam nadzieje ze nie nakrzyczy;);)

Gość bakalinoa
a nadzerke tez mam, ale bardzo mala i plaska i powiedzial ze poki co nic z nia nie trzeba robic (chyba ze chce to moge kupic jakis plyn za 100zl i mi to wypedzluje)

Gość bakalinoa
aha!!! faktcznie Salcogyn to na nadzerke. a na zapalenie przepisal mi Albothyl-ktoras z was stosowala to kiedys?