Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANSKO

ODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość PYTANSKO

Czesc pytam calkiem powaznie jesli wykryje sie w przeciagu tygodnia gora dwoch od hipotetycznego zaplodnienia ze zaszlo sie w ciaze czy ginekolog mozna wypisac na prosbe pacjetki jakies leki na usuniecie ciazy czy sa takie ??

Gość PYTANSKO
hey zna ktos odpowiedz.. ?? czy jest ona tak oczywista ze nie trzeba pisac ,a ja nie wiem...

Gość PYTANSKO
Hey napiszcie cos bo to wazne !

oni mogą wszystko...otwórz gazete o poszukaj w ogłoszeniach...:/ ale potem będziesz baaaaaaaaaardzo załowac!!!

Gość PYTANSKO
tak wiem ze nie jest to mile pytanie.. nie mowie tez ze chce to zrobic chce sie doswiadczyc w tych tematach dlatego zadaje takie takie pytanie ... czy po 2 tygodniach od zaplodnienia mozna pozbyc sie ciazy wykluczajac skrobanke..

Gość Pytansko
powiecie cos wiecej??

Gość Pytansko
repeate

Gość Pytansko
kazdego az tak razi tegn temat ?

Gość zuzia56
można urodzić i oddać do adopcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wiem czemu
nie chcecie odpowiedzieć moje drogie czy jest sposób na usunięcie ciązy po okresie dłuższym niż 72 h nie robiąc aborcji. ja też jestm ciekawa. to w końcu forum o ciąży. jestm pewna że któraś zna odpowiedź. podobnie jak autorka pytam tylko z ciekawości. na szczęście narazie nie muszę się uciekać do tak drastycznych środków

witam z tego co mialam do czynienia z kolezankami to jedna dowiedziawszy sie ze jest w ciazy byla w okolo 5 tyg poszla do lekarza i wypisal jej recepte na jakies tabletki co usuwaja ciąże i ma byc pod jego obserwacja a wiyta ta ma nastapic dokladnie za tydzien , tabletka + koszty obserwacji wyniosly ja ok 400 zł , znam tez przypadek gdzie lekarz wypisal recepte na jakis lek gdzie kolezanka mojej znajomej tez byla w ciazy i bez problemu jej wypisal oczywiscie wszystko prywatnie i mialy te tabletki kosztowac jakos ok 150 zl jak cos chcesz wiedziec to pytaj ❤️ całuje i pozdrawiam

Gość tigre
z tego co sie orientuje sa pigulki poporonne.stosuje sie je nie dluzej niz po 72 godzinach po stosunku.nie wiem jaki jest koszt wiem ze dostac je mozna w wielu aptekach..

Gość wczesnoporonne