Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaUla

Nie mam czasu na eksperymenty....

Polecane posty

Gość złaUla

Może ktoś mi poleci jakiś dobry krem na cellulit. Przeczytałam mnóstwo opini o kosmetykach i zgłupiałam. Cellulit mam widoczny na udach, choć jestem szczupła. Wczoraj w sklepie mierzyłam strój kąpielowy i w tym sztucznym świetle w przymierzalni wyglądało to strasznie. Jak się tego pozbyć???

Gość złaUla
hallo!!! czy tylko ja mam taki problem?

Gość złaMagda
Ja mam ten sam problem i nijak moge sobie z nim poradzic. Nie masz szybkiego sposobu na pozbycie sie tego cholerstwa, ja w kazdym razie nie znam. Stosowałam rozne kremy przez kilka miesiecy i nic nadal go mam... :(

Gość mlekol
ćwiczenia fizyczne...

Gość złaUla
Dodatkowo mam "siedzącą" pracę, czasmi nawet 11 godzin dziennie. Nogi puchną mi i wyglądają jak dwa salcesony. Wiem, że ćwiczenia fizyczne są dobre, masaże wodne na przemian ciepłą i zimną wodą i zamierzam to wszystko robić. Tylko potrzebuję jeszcze jakiś dobry krem, żeby "działać na wszystkich frontach" - w końcu do wakacji wcale nie jest tak daleko....

Podobno rewelacyjne sa plastry ale nie moge tego potwierdzic bo nie stosowalam (nie mam celulitisu) :) - kolezanka w pracy uzywa, efektow nie ogladalam ale ona twierdzi, ze rewelacja.

posluchaj mnie a czy sie zastosujesz czy nie to twoj problem no wiec do rzeczy.... piling z fusow kawy.......potem fusy zmieszane z olejkiem cynamonowym i imbirem (jak nie rozrzadzone to dodaj oliwy troszke lub czegos innego sama pomysl) naloz to na miejsca gdzie masz celulit owin sie folia poloz pod kocem bardzo wazne zebys miala cieplo to musi sie grzac nawet troszke podgrzej termoforem lub elektryczna....i tak lez godzine pusc muzyczke spokojna nawet jak usniesz nic sie nie dzieje, zmyj to i wtedy naloz krem , hmmm troche drogi ale dziala znasz GUAM to jest caly proces ja stosuje i nie mam celulitu a mam jak widzisz latek........ jest wiele sposobow wlasciwa dieta, cwiczenia ..... jak masz zapytania to gg 2590242 tu nie mam czasu wchodzic....to stronka z produktami blotko ich tez rewelacja stosowalam piecze ale drogo.....pozdrawiam.....i nie mow nie mam czasu , nic nie ma na sile..... a zloty srodeknie istnieje ): ja przynajmiej nie znam...

Gość powerce
Wiecie co też jestem szczupła i dopadl mnie cellulit, na udach, pośladkach, brzuchu. Ja niestety mam lekką lordozę kręgosłupa, tzn. wypięty brzuch i tyłek troszkę do tyłu od siedzącego trybu życia, co osłabiło krżąenie krwi w nogach i ogólnie tłuszcz źle się odkładał. Zacząłam w domu wykonywać różne ćwiczenia na ławeczce treningowej, na wzmocnienie mięśni brzucha i pośladków, do tego raz w tygodniu basen i MINĘLO jak ręką odjął. Jestem bardzo mile zaskoczona. Nie stosowałam żadnych kremów. Teraz nawet nie pamiętam jak to wcześniej wyglądało. Pozdrawiam.

Gość złaUla
do MALGOS44. Dzięki za redę z tymi fusami. Już kiedyś próbowałam tego peelingu z kawy. A potem zrobiłam taką maskę na nogi z olejku cytrynowego, imbiru i cynamonu. Owinęłam nogi folią i przykryłam kocem. Tak siedziałam ok 40min. Piekło bardzo. Cieszę się, że potwierdzasz, że to pomaga, bo ja zrobiłam to jak na razie tylko raz, więc nie ma co mówić o efektach. Ale utwierdzona w przekonaniu, że Tobie to pomogło, na pewno jeszcze spróbuję. Dzięki :)