Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

Czy moge mieć BŁONE DZIEWICZĄ mimo ze wspolzylam

Polecane posty

Gość czy to mozliwe

Zastanawia mnie do jakiego stopnia moze sie rozciagnac. Bo bardzo bolalo, bylo to pierwszy raz...jednak wczensiej sporo probowalismy, zawsze bardzo bolalo, nigdy jednak nie bylo krwi pekniecia...dzis mojemu chlopakowi udalo sie we mnie wejsc... moze tp glupie ale np jak teraz wkladam jednego mojego paluszka to jest bardzo ciasko i boli.... czy ja wciaz moge miec blone?

a teraz pojaiwła sie krew jak wszedł w ciebie?chociaż ne musi się pojaiwć,a mże boleć dlatego,że błona została przerwana i ranak musi sie po prostu zagoić,wiec gdzies na 2 tygodnie powstrzymajcie się,bo bedzie bolało jeszcze bardziej.

Gość czy to mozliwe
Bolalo tak bardzo jak zwykle...to byl nasz ogromny problem, bo mnie zawsze przerazliwie bolalo. dlatego proobowal zawsze delikatnie, paluszkiem... teraz takze bolalo, ale wczesniej proobowal 2 paluszkami... nie bylo zadnej krwi...wg mnie z tego co czulam to bardziej jestem przy tym ze to sie takmocno rozciagnela...no bo teraz jak sama sobie palec chce wlozyc to niby oporu nie czuje ale jest bardzo ciasno... wiec krwi nie bylo...bardzo bolalo caly czas....

ale skoro włożył w ciebie swój ognisty miecz to musiał błone przebić,a skoro jestes niepewna to idz do lekarza,najwyżej ci ja troche natnie...

Gość czy to mozliwe
Tak wlozyl..ale czy blona moze byc na tyle elastyczna by sie nie przerwac podczas tego?

Gość mi sie wydaje ze blona
moze byc bardzo rozciagliwa...ale kto wie...

Gość a łyżka na to...
słyszalam ze to mozliwe serio!

calkowicie blona dziewicza zostaje przerwana podczas porodu..wiec jakas jej czesc zawsze jest ;)

Gość biała orchidea
Ja mialam tak ze myslac ze nie mam blony...ja jeszcze mialam. I strasznie bolaly mnie jakiekolwiek proby. Idz do lekarza.