Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruttiska

SEKS

Polecane posty

Gość fruttiska

czy myslicie ze zajsc w ciaze jest latwo? bazujac na piesezczotach oraz stosunku przerywanym(jesli mozna nazwac nim kilka pchniec) co myslicie o plynie ejakulacyjnym ?czy jest w stanie zaplodnic kobiete?

Gość Bartekkkk
z tego co czytałem naprawde duuużo postów to w ciąże tak łatwo nie jest zajść my z dziewczyna kochalismy sie przerywanym w dni płodne i dzis powinna dostać okres zobaczymy jak to bedzie :( coc wiadomo ze wszystko mozliwe

Gość fruttiska
no ja wlasnie mam ten sam problem...i tez sie strasznie stresuje...i tez nie wiem jak to bedzie:( robiliscie juz to kiedys? czy to pierwszy raz przerywany?

Gość a b c _
jest to możliwe także uważajcie jeśli nei chcecie zostać rodzicami pozdrawiam

Gość Bartekkkk
pech chcial ze po raz pierwszy tak zrobilismy a teraz oboje sie strechamy niestety i niemozliwoscia jest teraz dla nas ciaza bo mamy trudne sytuacje , ponioslo nas :( a u was jak to jest i bylo ??

Gość fruttiska
no tak emocje wygraly...podobnie jak u was... czy ktos moze znalazl sie w podobnej sytuacji kochajac sie ze swoim pratnerem nie stosujac zadnej metody antykoncepcji procz stosunku przerywanego?

ja sie znalazlam i okres powinnam dostac jutro przeczytaj sobie moj topic ktory jest gdzies ponizej zaczyna sie: błagam .... oczywiscie jestem autorka i zostaw notke nizej czy troszke sie uspokoilas bo znalazlam sie w dokladnei takiej amej sytuacji jak Ty moze te opinie cie pociesza bo jest tam spora czesc osob nastrajajaca mnie pozytywnie :) czekam na wpisik całuski :(

Gość fruttiska
katalinka jestem wlasnie w trakcie czytania!:)

Gość jak myślicie
jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąze dzięki płynowi ejakulacyjnemu w dni nie płodne?

Gość mika22
w plynie tez sa plemniki tylko mniej.. wiec jest mozliwe zajscie