Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to jest paranoja

moja kobieta siedzi, jara fajki i oglada debilizmy

Polecane posty

Gość no to jest paranoja

w telewizji! nie kochalismy sie juz chyba z 2 tygodnie i powoli zaczyna mi to doskwierac! wiedzielismy duzo wczesniej ze dzisiaj bedzie wolna chata, bo wspolokatorki nie bedzie, a ona ubrala sie jak dziadowa, czyli w standard "po domu", siedzi w pokoju obok jara papierosy i oglada telewizje! to jakas paranoja!

Gość gość
to zupelnie tak jak ja, i odsiwezam co minute, a on siedzi i sie wkurza, hehee

Gość no to jest paranoja
no masakra! jakies rady?

Gość no to jest paranoja
striptis odpada;) to by ja tylko doprowadzilo do smiechu:)

Gość no to jest paranoja
tez odpada;) ten model jest calkiem fajny i jestem do tego konkretnego egzemplarza bardzo emocjonalnie przywiazany! ale i tak mnie wkurzaja jego "usterki";)

Gość no to jest paranoja
moze ktos sie wymieni?

Gość ble blee blee
to wes sie za nia zaproponuj wspolny prysznic....przytul sie do niej pomiziaj po szyjce .....a jak bedziesz siedziec na kompie to ona dalej bedzie siedziec i ogladac tv;)

Gość no to jest paranoja
juz tyle lat jestesmy razem, ze jakos mi sie nie chce! pojde pomyziam, potem sie rozbierzemy, potem sie poseksimy, potem znowu siade do kompa... nudy! nie wiem czego chce, napewno chce zajebistego seksu! ale jak to zrobic?:D

Gość hahahaha0
no to ona zachowuje się jak większość mężczyzn.Wiesz teraz co czują kobiety ....noi dobrze ci.

Gość no to jest paranoja
wymienie sie na podobna agentke, wiadomo, ze "inny" samiec by ja napewno rozruszal;) przyjemne z pozytecznym;)

Gość ble blee blee
ile lat jestescie ze soba? rozsmieszasz mnie skoro ona chce zajebistego seksu i jestescie za soba dlugo to chyba wiesz co ona lubi najbardziej...?:D tak jak pisałam wprowadzic w nastruj wspolna kapiela ,zrob jej masaz ....wypies jej całe ciało...na pewno bedzie zadowolona .....:D

Gość no to jest paranoja
przeczytaj jeszcze raz co napisalem! nadinterpretujesz:) to ja chce zajebistego seksu, ale nie mam za bardzo pomyslu na ten seks! jestesmy razem ponad 6 lat. oj cos czuje ze bedzei dzisiaj lipa, albo jakis standard ktory mnie w depresje wpedzi! to mnie tylko wkurwi na maksa i bede wsciekly... trudna sytuacja;)

Gość ble blee blee
:D :D:D to wprowadz ja w nastroj .... to moze sie za Ciebie wezmie... a jak nie to pozostało Ci skoczyc do jakiejs agencji;) 6 lat to nie za duzo a co to bedzie za 10 lat? :D

Chcesz sie wymienić ? Ok. Biorę w ciemno jak Ty moją. Ale mam lepszy pomysł:Idziem do agencji,weź 2 paczki i uzyjemy ze ho ho ho !!! :D

Gość no to jest paranoja
niby mialem jakis pomysl wczesniej, ale jak ona siedzi w tym pokoju jara te fajki i oglada te debilizmy, to na sama mysl ze musialbym jakos konkretnie zainicjowac sytuacje doprowadza mnie do szalu:( to takie dziadowskie!! nienaturalne... nie wiem

Gość no to jest paranoja
nie korzystam z agencji! wredny jak Ty korzystasz to wymiana odpada, jeszcze Twoja ma jakiegos syfa... nie bede ryzykowal;) ale propozycja nadal aktualna dla szerokiej publicznosci!

Jasne najlepiej idzcie do agencji ,to Wam pomoze na klopoty z kobietami :P

Gość gorylll
taka kobieta to tragedia. rzuc ja jak najszybciej

A kobieta siedzi przed telewizorem i myśli: Nie ma nic ciekawego do obejrzenia, ale nudy... już mnie mdli od tych fajek... a ten kretyn zamiast mnie przytulić to znowu siedzi przed kompem i głupoty pewnie jakieś wypisuje... jak mam mu powiedzieć, że mam ochotę na seks???????????

Gość
Poszukaj kochanki albo i dwóch - jak nie jedna to druga, jak nie druga, to trzecia...

Gość KICIA 30
Nie no, daj sobie z nią spokój. Przyzwyczajenie, przyzwyczajeniem, ale jeśli chcesz sobie posiedzieć z "dresiarzem", wyjdz na ulicę, znajdziesz jakiegoś. Jestem żoną, matką już od dobrych kilku lat, ale emanuje ode mnie sexapilem...mój mąż uwielbia mój zapach i pomruk...mrrrr... A sama czuję się wspaniale, widząc spojrzenia mijających mnie samców na ulicy... mrrrr...

Gość macio
stary nie przejmuj sie ja juz poszczce 3 tygodnie i nic a ona tylko m jak miłosc taniec z gwiazdami inne pierdoły nie jestes sam u mnie tez paranoja

a w czym ma w domu siedxziec??? wez spojrz na siebie, tez pewnie siedzisz w dresach, no ale kobieta ma byc zawsze odwalona. kopnij sie w glowe najlepiej

Gość gość
ja w domu siedze w tzw domowych ciuchach, w ktorych nigdy bym sie na ulice nie pokazala...niewygodnie mi siedziec w ciuchach tzw wyjsciowych...szybciej sie brudza i niszcza...Odwalic moge sie od swieta, ale zeby tak siedziec codziennie przy nim w jakims mega kul ubraniu, (ktorego zreszta nie mam za duzo bo mnie nie stac, heheh) to bym ochujala:)

Gość Wujek_dobra_rada
Uszkodz kabel od telewizora...... zeby wyszlo, ze jest uszkodzony.. :)... Co do pomyslow proponuje swoj... ktory zrealizowalem a dziewczyna byla wniebowzieta... Kiedy dziewczyny nie ma w domu robisz co nastepuje... Nad lozkiem montujesz biale przescieradlo (na zylkach np). Cos na ksztalt baldahimu. Obok poziomo ustawiasz lustro (o ile to mozliwe). Do tego jakies wino albo szampan no i koniecznie 2 swieczki gdzies niedaleko dajace slabe swiatlo. Efekt oczywiscie genialny pod wieczor, gdy juz ciemno ale i w dzien moze byc ciekawie.. Do tego jesli kochacie sie SUBTELNIE (czego ja i moja panna ogolnie nie lubimy heh) to proponuje kupic kajdanki w sklepie z zabawkami.. Kosztuja one 6,50zł i sa metalowe :). Do lozka mozna je przyczepic za pomoca np sznurka zamocowanego przy nozkach od łózka. Potraktuj ja ostro.. przykuj, potorturuj łaskoczac piórkiem.. a potem ze tak sie wyraze.. OSTRO ZERŻNIJ.. bo mimo wszytko kobiety tak lubią albo marzą.. Pomyslow mam jeszcze mnostwo (w wieksozsci zrealizowane) ale na poczatek to moze wystarczyc :)

Gość KICIA 30
no no, Wujek...popieram

Gość goro
nom