Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djadaijdsdos

Nieprzyjemny klopot

Polecane posty

Gość djadaijdsdos

Mam male piersi i nosze staniki z materialu,nie ze sztywnymi miseczkami...i krepuje mnie to gdy jest mi chlodno bo sutki robia sie twarde no i niezbyt dobrze sie z tym czuje i na malych piersiach za dobrze to nie wyglada:( to jest straszne,....Czy jest jeszcze ktos taki jak ja??

Gość kajaa131
ale w sumie to jaki ty masz problem?? ze sutki ci stoją czy ze nosisz stanik bo nie rozumiem

Gość kajaa131
poprostu kup sobie normalny stanik ale problem:/ dla malych piersi tez są twarde staniki

Gość djadaijdsdos
to ze przez ubranie to widac(stojace sutki) i to ladnie wcale nie wyglada....

Gość djadaijdsdos
ale na moich piersiach staniki z twardymi miseczkami ladnie nie wygladaja....poprostu mam za male piersi na takie staniki...

ja tez mam male piersi i nosze sztywne staniki.. jesli uwazasz ze zle wygladaja to.. moze mialas je zle dobrane?? moze popros kogos kto sie zna na tym fachowo zeby Ci pomogl..

Gość djadaijdsdos
tak masz male piersi...jaki rozmiar??Chyba mi nie powiesz ze 65 A albo i mniejsze??

75 A dokladnie... i nawet Ci powiem zeprzedwczoraj kupilam sobie sliczny stanik w H&M ... fakt ze push up\'a , ale normalne staniki, tylko usztywniane tez mam...

Gość djadaijdsdos
ehh...sama nie wiem...ale zle sie tym czuje,bede musiala sie przejsc do H&M i slyszalam ze w Cubusie tez chyba maja takie male staniczki????

hmm.. nie wiem jak z rozmiarowka w cubusie, bo nigdy tam nie kupowalam... albo poprostu przejdz sie do jakiegos dobrego sklepu z bielizna... na pewno znajdziesz cos dla siebie.. a naprawde polecam H&M bo sa tam bardzo ladne, wygodne i stosunkowo nie drogie staniki (tzn ogolnir bielizna)

Gość Doktor Dorn
Pić dziurawiec.

Gość nieprawda doktorze
jesc kisiel