Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka24

Czy po zazywaniu pigulek urosly wam piersi?

Polecane posty

Gość muszka24

Bralam przez rok mercilon, pozniej pol roku nowinette i pol roku cilest, zadnych skutkow ubocznych. czulam sie dobrze, nie wiem czy to po pigulkach ale sporo schudlam (dla mnie na plus). Moja siostra od pol roku bierze DIANE i musiala zakupic nowe biustonosze bo piersi powiekszyly sie o jeden rozmiar. Na poczatku strasznie bolaly ale teraz jest bardzo zadowolona. A jak jest u was?

Gość UROSLY
tez biore diane (8mies), piesi urosly ale niestety pojawily sie rozstepy :( stosuje kremy, mam nadzieje ze troszke pomoga. jednak nie ukrywam ze ciesze sie z wiekszego biustu. Przed zazywaniem mialam malutkie B, teraz pelne i nabraly ladnego ksztaltu :):)

Gość szczęściara86
ja tez zaczelam brac diane i czekam az troszke przybedzie mi kg :D :] po jakim czasie do brania pigulek sie tyje?

Gość brałam Novynette
i piersi nie powiększyły mi się tylko były obrzmiałe (cały czas) co mogło dawać wrażenie większego biustu czułam się cały czas jak Pamela Anderson:D

Gość szczęściara86
ja biore diane od niedzieli , czyli dzis 3 dzien dopiero, okres mialam dwa dni to normalne ze tak krotko?

Gość szczęściara86
a mi wlasnie miedzy innymi zalezy na przybraniu na masie:D troszke:] a ile kg wiecej ?

Gość Odpowiedzialna...
Ja biorę tabsy od 5lat i przytyłam10kg w ciagu ostatnich 2lat. Co prawda zmienił się mój tryb zycia, nie mam czasu na sport ale też zmieniałam tabletki dwa razy i może to dlatego. Ogólnie mam tendencję do tycia i duży biust miałam na długo przed rozpoczęciem zażywania, dlatego nie będę sie wypowiadac na temat biustu. Ogólnie opinie są takie, że przyjmowanie tabletek prowadzi do zwiększenia masy z powodu zatrzymywania wody w organizmie. Ale każdy organizm reaguje inaczej.

Gość Po regulonie
nie przytylam, chyba nawet schudlam (z powodu meczacych dolegliwosci) ale biust mi urusł i tez musialam zmienic staniki

mi też po regulonie powiększyły się piersi i też na początku były bardzo obolałe. Te staniki, które były idealnie dopasowane teraz są za małe.