Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenneWenne

GOTOWE NA WSZYSTKO - pogadanka

Polecane posty

Bardzo lubię serial gotowe na wszytsko, i myślę że nie ja jedyna..Szukałam w wyszukiwarce i widzę, ze powstało bardzo dużo luźnych topików na temat tego serialu, dlatego postanowiłam założyć jeden- GŁÓWNY, zeby wiąć to wszytsko do kupy ;)).. Piszcie tutaj wszytsko co wam przyjdzie do głowy, streszczenia serialu, opowiadajcie o ostatnich odcinkach, jak myślicie co się wydarzy itp. Możecie wklejać foty i wogole .. wszytsko Zapraszam do komentowania hehe ;**

Gość kookułka
Bree -wymiata,uwielbiam ją!

O tak Bree jest zajebista:)Podobalo mi się jak uderzyla tesciowa w resteuracji:) Zrobila to jak zwykle z wielka klasa:) I jeszcze lubie Susan:) Zreszta caly serial to jest strzal w dziesiatke:)

heheh Bree to taka idealistka.. ale świetna jest ta babka co ją gra .. też wygląda na taką poukładaną :)) hehe aaale Longoria to jest piękna [ mówię to jako kobieta]

Ja się wciągnęłam dopiero niedawno, ale wszystkie dla mnie rządzą! Szkoda, że w czwartek pracuję i nie obejrzę...

Gość kookułka
Myślicie,że Bree przejrzy Pigularza?

Longoria jest młodziutka,figurę ma ok,nie powiem,ale ma twarz całkiem przeciętną,do Bree sie nie umywa-ten owal twarzy,oh

Gość Fanka Gotowych
o 16.00 i 16.55 ;)) ja też zawsze w sobotę oglądam.. bo w czwartek nie pasuje .. Albo nagrywam:) Pozdrawiam wszytskie fanki

Gość Ja myślę ze przejży
boo .. ona jest taka hmm .. zawsze coś musi wywęszyć.Chociaż wykrywacz kłamst nie zadziałał, więc nie wiem ;)) Umie Pigularz kłamać nie ma co .. ;) Najmniej podoba mi się wątek z mamą tych bliźniakow.. zapomniałam jak się nazywa ta blondyna

myślę, że Bree skapnie się w związku z tym co zrobił Pigularz:) Ale mnie rozwaliło to, że Zack jest synem Mick\'a....:)

Gość Ja myślę ze przejrzy
sorki za błąd ortograficzny :]

Lynette jest od tych dwóch blizniaków. Ale ona też jest niezła. Albo tak ich przyjaciółka blondyna. Dobra było jak jechała taka różowa na tych wrotkach za Susan :D

Gość Fanka Gotowych
heheh .. Mi też się podobało jak ona jechała na tych wrotkach:)) Z tyłu Liceum z przodu muzeum jak to sie u nas mówi .. ale figurkę to ma niezłą

Gość przypominam temat topicu
piglarz jak go nazywacie zginie:-) i bree bedzie miala w tym swoj udzial jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem jestem przy 15 odcinku z drugiego sezonu:-)

Gość kookułka
Czemu wykrywacz nie zadziałał? Może pytanie było źle zadane,jakby zapytali -Czy ma pan cokolwiek wspólnego ze śmiercią Reksa,myślę że dojdą,że leki były kupowane u Pigularza.

No one wszystkie takie chude patyczki:) Zack o ile dobrze pamiętam uciekł szukać ojca...ale mogę się mylić...moja pamięć szwankuje czasami...

Ja lubię Gabrielle, jest niesamowita. A bree to dla mnie postać tragiczna. Susan-smieszna. Lynette taka jak tysiące kobiet, ale bardzo pomysłowa. Gabrielle jest klasą samą dla siebie, ironicz:) fajna sprawa

Gość kookułka
do poprzednika wsadz swe informacje sobie w zad!

Gość przypominam temat topicu
wyjdzie na jaw ze to piglarz zabil rexa troche kultury! ja grzecznie chcialam

Gość kookułka
ktoś napisał co będzie dalej i się wkurzyłam,to nie fair ujawniać akcję filmu!

Gość Oo zginie .. hmm
nie chcę wiedzieć jak to sie stanie hehe obejrzę kolejny odcinek w przyszłości .. Ale wiecie szkoda, ze u nas nie ma tekiego fajnego serialu.. polskie seriale niby są fajne, ze na licencji..Ale jakoś często są to zwykłe niewypały.. a ten serial jest świetny, nigdy nie wiadomo co się wydarzy.. i własnie ja też sie pytam:D Dlaczego Zack uciekł bo chyba coś przegapiłam..

a nie przyszlo Wam do glowy, ze pigularz mogl sam sobie zaaplikowac jakies tabletki uspokojajace czy cos takiego? w koncu wykrywacz klamstw rejestruje to, czy odpowiadajac zmieniaja sie jakies impulsy w nas samych, czy jestesmy poddenerwowani. za bardZo sie na tym nie znam, ale tak mi jakos do glowy przyszlo:)

ooo dzięki za wpisy ... widze, ze nie jestem sama ;)))] Kobietki górą?? A teraz małe pytanko? Kogo lubice najbardziej?

Gość taka sobie jedna
ej a z Kim Longoria jest w ciąży ..??:> znaczy Gabrielle