Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula1979

ciekawe czy ktoś wie????

Polecane posty

Gość anula1979

Do dziewczyn, kobiet, które chodzą do ginekologa - mężczyzny. Czy wasi gin zwracają uwagę na to jak wyglądacie, jak wyglądaja wasze muszelki. Czy któraś spotkała się z komentem na ten temat????

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ja też chodzę do faceta
jakoś do faceta lekarza mam większe zaufanie... lekarz to lekarz nigdy niczego nie komentował... za to ja mam takiego wszechstronnego z wieloletnią praktyką i czasem dawał dobre rady... np.. jak najlepiej ogolić włosy łonowe aby nie było podrażnień... czy co stosować w ciąży aby rozstępy się nie pojawiły...

Gość kornelia84
spokojnie:) ginekolog widział takie rzeczy że Twoja muszelka nie jest w stanie go przerazić:) ja np. dziś musiaąłm iść koniecznie po tabletki. przedwczoraj spotykaąłm się z chłpakiem i jak zwykle ogoliłam się prawie na zero tyle że na szybko bo spotkanie wyniknęło spontanicznie:) dziś wyglądałam jak zmasrakrowana! krostki straszne!!! wszędzei i uporczywe swędzenie od odrastających włosków! dodatkowo gin jeest młody i przystojny:P ale co tam. nie wstydziłam się bo go to naprawdę nie interesuje!:) pozdrawiam