Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia86

czy ktoś używał może tych tabletek?

Polecane posty

Gość monisia86

hej dziewczyny:) co sądzicie o Novynette? czy ktoś może stosował? moja koleżanka używała 4 miesiące Logest ale pogorszyła jej się cera i strasznie przytyła. teraz zmnieniła na Novynette i twiwerdzi że jest zadowolona. wiem że tolerowanie tabletek to sprawa indywidualna ale wkrótce idę po swoje pierwsze opakowanie i zastanawiam się czy warto zainwestwoać w Novynette. za rady z góry dziękuję👄

ja używam od 3 miesiecy. początkowo miałam bóle głowy i długotrwałe krwawienia, ale później wszystko się unormowało. to w zasadzei jedyne tabletki które tak dobrze toleruje moj organizm. największą zaletą jest to że autentycznie sporo urosły mi piersi i to już po pierwszym opakowaniu. no i cera jest o niebo lepsza:) osobiście polecam.

Gość monikamonika
podnoszę

Gość Katerina__22
hej ja je biore i cenie je bardzo nie mam zadnych ubocznych skutkow i czuje sie swietnie i libido tez;)

Gość ABS
ja uzywalem, ale zaczely mi piersi sie powiekszac, wiec odstawilem.

Gość ewka marchewka
ja brałam 3 lata przytyłam, kiedy odstawiłam tabletki zaczęły mi rosnąć piersi, ale to sprawa indywidualna.Oprócz tego ze przybrałam kilka kilokgramów żadnych innych skutków nie byłlo

Gość lolaksa
wiecie moze po ile sa Cilest? dziekuje za odp i pozdrawiam

ja biore prawie rok. i jakos nie zauwazylam zadnych rewelacji, jakies plamki mi na twarzy wyskoczyly i mam migreny, ale zyje :P

Gość paoolkkka
uzywam tych tabletek gdzies o 5 miesiecy i jedynie co sie po nich zmienilo to to ze przytylam i powiekszyly mi sie piersi.ale jak dla mnei to przytycie nie ma wielkeigo znaczenia bo bylam szczupla i chcialam aby mi waga skoczyla do gory:)a tak pozatym jest ok zadnych plamien i innych dolegliwosci:)

Gość a więc tak...
lolaksa ja kupuję po niecałe 21 (z importu, w aptece)

brałam novynetki 3.5 roku bez przerwy. Miesiąc temu odstawiłam bo już nie potrzebuje sie zabezpieczac. Po tabsach przytyłam bo zwiekszył mi sie apetyt, ale poza tym nie miałam zadnych skutkow ubocznych. Po odstawieniu lekarz zlecił mi badania podstawowe, dzis sie dowiedzialam ze tabletki nie ingerowały w sensie negatywnym w moj organizm, nie uszkodziły mi wątroby i wszystkie inne badania (mocz, morfologia, cukier) wyszły bardzo dobrze. Lekarz mi powiedzial ze to sa jedne z najlepszych tabletek na polskim rynku. Po odstawieniu czuje sie bardzo dobrze, wiec nie załuje ze zainwestowałam w te tabletki o chyba bede je polecac wszystkim.

ja też słyszałam podobne zdanie o novynette:) sama stosuję logest ale te podobno sa faktycznie jednymi z najlepszech, najmniej szkodliwych...podobno nie powoduja duzo skutkow ubocznych oprocz tego ze piersi sie powiekszają:) pozdrawiam