Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna o niebieskich oczac

źle zrobione brwi

Polecane posty

Witajcie!!!! Wlasnie wrocilam od kosmetyczki ale jestem cholernie zla.Chcialam aby mi ladnie zrobiła brwi-mialam ich dosyc duzo , do tego krzaki,ktorych nie dalo sie uformowac.....i wyrywala i wyrywala-przedtem jakos tak je uczesala ze nie bylo widac.A teraz przyszlam do domu i.....widze ze nie dosc e mam zle wyregolowane to jeszcze lewna mam wiecej wyrwana niz prawa -i co robic,jestem zalamana.Czy jest mozliwosc jakos tego skorygowania.Ogolnie wydaje mi sie ze za duzo mi wyrwala bo ok 2cm na dlugosc.Lewa brew mi sie prawie na srodku oka zaczyna-prawa jest ok.Ale co robic-czy ktos mial juz taka sytuacje-prosze o pomoc!:-((((Amoze posmarowac jakims preperatem aby szybciej odrosly:-(

Gość dziwie się ze jej wogole za
ta usluge zaplacilas, teraz musisz czekac az ci odrosna

pomozcie-czy naprawe sie nikt nie spotkał z czymś takim?

Gość sprawdzal to ktos
no ciezko jest widze...ale czego ty mozesz od nas oczekiwac??? musisz czekac az odrosna innej rady nie ma...

Gość czekac az odrosna
ale jak beda odrastac, to beda sie ukladac w rozne strony:/ sama sobie kiedys przypadkowo lewa brew za duzo w 1 miejscu wyrwalam i nie moge teraz tego miejsca uzupelnic, bo jak odrastaja to jakos w dol sie kieruja, tak odstaja od tej "linii" ze mnie juz trafia, ale nie poddaje sie, moze sie uda kiedys... a na chwile obecna mozesz troche kredka do oczy czarna czy brazowa uzupelniac te niedokladnosci, ale bardzo delikatnie, wteyd nie bedzie to zauwazalne, chyba, ze ktos sie przyjrzy z bardzo bliska ibedzie wiedzial o tym wczensiej;]

Gość mille
tam gdzie ci za duzo wyrwala musisz sobie dorysowac delikatnie. nic....tylko czekac

dziekuje za rady-tylko tego jest sporo 2cm mam sobie domalowac?Ponoc olejek rycynowy wspomaga odrost wlosa-jesli to prawda?A czemu te ktore odrastaja to na rozne strony?-naparwde???A mniej wiecej ile brwi odrastaja-miesiac, dwa tygodnie-ile?Naprawde nie moge pojac tego ze osoba po fachu moze tak spieprzyc robote:-(!!!

a zaplacilam i to duzo bo 15 zl.....eeeh-ale glupia jestem........

Gość dziwie się ze jej wogole...
proponuje isc do niej po zwrot tych pieniadzy, bo masz do tego prawo

wlasnie wrocilam od niej-mieszka niedaleko.wytlumaczyla sie nie ze nie widziala ze mialam duzo brwi i geste i trzeba bylo tyle usunac.A ja z pytaniem-owszem moze i bylo ale czemu z jednej mniej z drugiej wiecej.Nic nie powiedziala-oddala mi czesc pieniedzy. Juz nigdy nie pojde tam-kurcze a za 2 tygodnie mam wesele.CO ROBIC-CO ROBIC..........ILE ROSNA TE CHOLERNE BRWI!!?

Gość kabanosek
sama sobie reguluje brwi i to calkiem od niedawna ;) i niezle wychodzi;) i strasznie to polubilam hehe. swoja droga nie wiem jak kosmetyczka moze spieprzyc komus brwi... to powinna robic z 'zamknietymi oczami' ;)

Gość new
idz do innej kosmetyczki i niech ci zrobi henna kształt, włosy beda odrastac a brew bedzie ciemna i nie bedzie widać

Gość KAROLCIA29...
Witam,jestem kosmetyczką.Po pierwsze musisz zmienić kosmetyczkę,po drugie..muszę Ci powiedzieć,że musisz troszeczkę poczekać aby brwi odrosły,mniej więcej jakieś 2-3 tygodnie.Ale nie koniecznie musisz wyglądać jak potwór,jest na to kilka rad.Możesz iść ponownie do kosmetyczki(tylko tym razem do dobrej)i zrobić hennę,wtedy nadmiernie wydepilowana część będzie ufarbowana i nie będzie się to tak rzucało w oczy.Natomiast jeśli zraziłaś się do kosmetyczek możesz kupić specjalny ołówek do brwi i sama domalować brakującą część.TYLKO JEDNA UWAGA:to wymaga dużej precyzji.GŁOWA DO GÓRY:-)

Gość KAROLCIA29...
JESZCZE JEDNA WAŻNA UWAGA: Pamiętaj aby odpowiednio dobrać kolor ołówka.Kolor powinien być jak najbardziej zbliżony do naturalnego odcienia twoich brwi.

Gość taka jedna o niebieskich ocz
A co lepiej zrobic-henne czy olowkiem orysowac.?Sama chyba nie potrafie tego zrobic- od tak... wloski juz jakies wyrastaja ..a..ale nie w tym samym miejscu-tzn w tym samym ale nie nie wszystkie naraz. W jednym miejscu sa kropeczki w innym sa malenkie wloski.Po prostu j estem ogolnie zalamana bo sie nie spodziewalam. A czy jest taka mozliwoc ze brwi nie odrosna?W koncu sie wyrywa z cebulkami......sama nie wiem.....

a zna ktos dobra, ale naprawde dobra kosmetyczke w Krakowie bo naprawde nie chce jak potwor wygladac.....:( a i jescze jedno.........czy lepiej chodzic z taka roznica......ja to widze-mama mowi ze w sumie tez troche widac ale nie rzuca sie to bardzo w oczy,.Na koniec mam pytanie-czy jesli zrobie henne na tym odcinku....czy ona mi sie zmyje np jak bede myc twarz albo jak bedzie deszcz padal-bo tego tez bym nie chciala.Sama nie wiem- dzisiaj jest pechowy dzien.....

Gość KAROLCIA29...
JEŚLI HENNA JEST DOBRZE ZROBIONA TO BĘDZIE SIĘ TRZYMAĆ DOSYĆ DŁUGO.DOBRZE ZROBIONA TO ZNACZY,ŻE FARBA POWINNA BYĆ TRZYMANA JAKIEŚ 15min.BROŃ BOŻE NIE KUPUJ HENNY W KIOSKACH,BO TE NIE TRZYMAJĄ SIĘ NAWET 2dni.IDŻ DO RENOMOWANEGO SALONU,TAM MOŻESZ LICZYĆ NA FACHOWE KOSMETYKI.PYTAŁAŚ CZY WŁOSKI ODROSNĄ?MIMO TEGO,ŻE WYRYWANE SĄ Z CEBULKAMI ZAWSZE ODRASTAJĄ.NIE MARTW SIĘ!SKORO NIE UMIESZ DOBRZE NARYSOWAĆ BRWI,TO NIE RÓB TEGO!

Gość Do autorki -
" wloski juz jakies wyrastaja ..a..ale nie w tym samym miejscu-tzn w tym samym ale nie nie wszystkie naraz" Jak to możliwe zeby już jakieś pojedyncze włoski powoli odrastały skoro zaledwie przed paroma godzinami byłaś u tej kosmetyczki

Gość KAROLCIA29...
PISAŁAŚ ZE NIEDŁUGO MASZ WESELE.DO TEGO CZASU PROPONUJĘ IŚĆ DO KOSMETYCZKI(ale dopiero dzień przed weselem),I WYDEPILOWAĆ NADMIAR WŁOSKÓW-NADAJĄC IM POWOLI ZAMIERZONY KSZTAŁT.GDY JUŻ KOSMETYCZKA ZROBI ZARYS BRWI,WTEDY ZROBIC NA TO HENNĘ.

Gość a jak znów trafi
na złą kosmetyczkę ? To dopiero będzie miała spieprz.. ne wesele :)

Gość KAROLCIA29...
DO "do autorki".MASZ RACJĘ,TO NIE MOŻLIWE ABY WŁOSKI JUŻ BYŁY WIDOCZNE.ALE MAM NA TO PEWNE WYTŁUMACZENIE.PO PROSTU NASZA NIEDOŚWIADCZONA KOSMETYCZKA NIEDOŚĆ ŻE NIE NADAŁA BRWIOM KSZTAŁTU TO NA DODATEK NIEKTÓRE WŁOSKI NIE ZOSTAŁY WYRWANE Z CEBULKĄ,CZYLI RWANE BYŁY POD WŁOS-A TO JEST NIEDOPUSZCZALNE!ZAWSZE RWIE SIE Z WŁOSEM!

Gość KAROLCIA29...
do"A jak znów trafi" MYŚLĘ ŻE WIĘKSZE JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO ZNALEZIENIA TEJ WYKWALIFIKOWANEJ KOSMETYCZKI.

A mam pytanie odnosnie tej henny-przeciez jesli zrobie na brwi...na skorze to bedzie widac ze tam jest farba prawda?I to wiadome.Ze bedzie na skorze- wec to nie bedzie wygladalo tandetnie?Nie chce wygladac jak babcia ktora sama sobie robie henne kupujac w kiosku albo rysuje kredka brwi.Co do odrastajacych wloskow-wlasnie KArolcia dobrze odpowiedziala-podejrzewam ze pani kosmetyczka nie wyrwala wlosa a poprostu urwala.Jak pokazala mi lusterku to tylko na chwile i z dalekiej odleglosci wiec nie moglam tego widziec.I nie wiem co zrobic.Nie chce juz zle trafic:-(

odswiezam

Gość haloooooo jest tu ktos

Jesli ktos moglby mi cos jeszcze poradzic to prosze o pomoc.Dzieki z gory!

Gość KAROLCIA 29...
NIE PRZEJMUJ SIE,HENNA NIE BEDZIE WYGLĄDAŁA TANDETNIE.TYLKO ZEBY KOSMETYCZKA DOBRAŁA CI DOBRY KOLOR,CZYLI np.JEŚLI JESTEŚ BLONDYNKĄ O JASNYCH BRWIACH,TO ZEBY CI CZASEM NIE PIERDYKŁA CZARNEJ HENNY.JAK COŚ TO OD RAZU REAGUJ I SIE KŁUĆ.DO TAKIEJ URODY POWINNA BYĆ HENNA BRĄZOWA I TO TEN JAŚNIEJSZY ODCIEŃ,CHYBA ŻE MASZ CZARNE BRWI NO TO WTEDY CZARNA.PO PROSTU ZAWSZE NALEŻY DOBIERAĆ ODCIEŃ NAJBARDZIEJ ZBLIŻONY DO NATURALNEGO,WTEDY BĘDZIE SUPER.

Gość Taki jeden z lodzi
Niemartw sie ja tez niemam brwi :D:D

Gość Samcia
O rany żle zrobionebrwi tragedia chociaż ja nie robie makijażu