Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna o niebieskich oczac

źle zrobione brwi

Polecane posty

Gość Samcia
Nie martw sie są inne łeczy które masz na przykład usta oczy ręce itp

Gość REDmotive
Brwi odrastają tak po3 tygodniach.. a czasem się zdarza, że po 2 miesiącach jeszcze jakieś dorastają. Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam się, żeby rosły w różne strony.. Ja pisze w '08r. Ty pisałaś w '07r. Skoro tyle czasu już minęło może powiesz: Jak mają się twoje brwi? Odrosły wszystkie? Będę wdzięczna za odpowiedź;]

Gość moja rada
Jak nie chcesz wyglądać jeszcze gorzej, to daj sobie spokój z tą henną. Henna poglębi tylko wrażenie nienaturalności, sztuczności. Przupuszczam, że wygląda to lepiej niż ci się wydaje i nie bije tak znowu po oczach. BTW czy to była jakaś domorosła kosmetyczka czy zakład? Te 15 zł to mi się wydaje i tak jakoś mało.

Gość asiassso
Ja zawsze robię sobie brwi (henna+regulacja) w jednym miejsu w Avangardzie na ulicy Smoleńsk, chyba tak, no w każdym razie koło filharmoniii w krakowie. Płace 12 i zawsze jestem zadowolona. Naprawdę :)

Gość Sweety gerl
nie bój się ja też tak zrobiłam z samego rana ale ja miałam je tak nie równo a teraz kretką do oczu dwa rozy przejechałam i mam piękne małe brwi ;)

Gość jak odrastają
to należy je przygładzac szczoteczką i natłuszczac np olejkiem rycynowym, wtedy się ułożą jak trzeba

Gość Magdalen Szymanska
hej masz problem ja ci pomoge jestem z krakowa zawud mam kosmetyczka pomoge ci i to za darmo bedziesz miala sliczne brwi wiec jezeli cie to interesuje to dzwon tel:505029743. mieszkam na ulicy bajkoea56/7a blok ZAPRASZAM!!!!

Gość Sunn
KAROLCIA29... dzięki, uratowałaś mnie, bo nie wpadłabym na to, że można sobie dorysować brwi, dziś jak zaczęłam wyrywać, to jak się zorientowałam, że już za dużo to prawie połowy brwi od skroni nie miałam, myślałam, że się załamę, ale już ok.

Gość dotty123
Czy ktoś może mi polecić dobra kosmetyczką (do wyregulowania brwi) w Warszawie?

Gość tyskaa
hej . Mam ten sam problem z brwiami. Od pewnego czasu zaczęłam wyrywać sobie sama brwi, całkiem nieźle mi to wychodziło.. Całkiem niedawno zaczęłam wyrywać brwi i jednocześnie oglądałam tv, nagle zamyśliłam się i po samym środku brwi wyrwałam za dużo ! Mam taka przerwe i to strasznie widać.. czekam aż mi odrosna , ale nie widze efektów. Miał może ktoś kiedyś taki problem.?