Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem neinormalna

czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość chyba jestem neinormalna

jestem po pierwszym opakowaniu tabletek anty. okres dostałam , trwał trzy dni(krwawienie było dosć skąpe).kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia po około dwóch tydoniach brania tabletek, nie doszło do erekcji wewnatrz mnie.zrobiłąm sobie dzisiaj pre-test i wyszedł negatywnie.napiszcie mi , że jestem nienormalna skoro myślę , że jestem w ciąży.ja powinnam chyba pójsc do psychologa

Gość jesteś nienormalna
kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia po około dwóch tydoniach brania tabletek-------------------------------po co bierzesz tabletki?ŻEBY SIĘ ZABEZPIECZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jesteś nienormalna
Więc jak mogłaś być niezabezpieczona??????????????

Gość dzieki wiem
ze jestem nienormalna :) leczyć się chyba powinnam , bo mam straszne schizy na tym punkcie.

Gość tiaaaaaaaa
K*******, czego wy się teraz w szkołach uczycie???????????????? Matko droga, to jak on wsadził swojego ptaszka skoro nie doszło do erekcji???????????????????????????? Mlony, matoły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Jesteś nienormalna

Gość dzieki wiem
ile razy śmiałąm się z moich koleżankek kiedy były w podobnych sytuacjach, a treaz samazachowuje się jak jakaś niedoucznona idiotka:)

Gość dzieki wiem
erekcja jest to wytrysk nasienia

Gość karina18
wytrysk to wytrys:o erekcja jest jak mu stanie po prostu:o

Gość dzieki wiem
a peniska można włozyć mająć wzwód, tdo erekcji dochodzi po pewnym czasie, indywidualnym dla kazdego meżczyzny, oczywiście przed erekcja , może wydostawac się śluż , w którym moga znajdowac się śladowe ilości plemników

Gość tiaaaaaaaa
erekcja to wytrysk nasienia????? Otwórz encyklopedię i sprawdź sobie co to "erekcja" ;o Ręce opadają........................

Gość idz do psychologa

Gość ejakulacja to wytrysk
nasienia....a erekcja to wzwód

Gość tiaaaaaaaa
dzięki wiem----> z czastej ciekawości pytam, ile masz lat????

Gość karina18
poza tym większość tabletek zabezpiecza po wzięci pierwszej wiec nie widze powodów do obaw.

Gość ojaaaa
oja poziom wiedzy porazający.... EREKCJA , fizjol. usztywnienie i powiększenie objętości pewnych narządów — prącia, łechtaczki, sutka — w następstwie zwiększonego dopływu krwi; erekcja prącia (wzwód prącia) jest koniecznym warunkiem wprowadzenia go do pochwy i normalnego aktu kopulacji; następuje wskutek wypełnienia ciał jamistych krwią tętniczą przy zahamowanym (w wyniku skurczu odpowiednich mięśni) odpływie krwi do żył; akt odruchowy zachodzący pod działaniem impulsów z ośr. w rdzeniu kręgowym i wyzwalany przez podrażnienie receptorów skóry narządów płciowych lub przez czynniki psychiczne.

Gość ojaaaa
a i zapomniałam do dat TAK JESTES NIENORMALNA:)

Gość hehehehehehehehehe

Gość fasda
dziecko...pomylic erekcje z ejakulacją, boże widzisz i nie grzmisz jak dzieci biorą się za seks!