Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akademia

akademia pedagogiczna w Krakowie - niech odezwą się absolwenci

Polecane posty

Gość akademia

proszę o ocenę tej uczelni przez absolwentów. Interesuje mnie szczególnie wydział humanistyczny. Jaki jest poziom nauczania i wszystkie inne sprawy związane z tym. Dzięki

No to i zgłaszam sę - wydział pedagogiczny, zwłaszcza PPiW - najbardziej leserski kierunek!!! :D:D:D No moze jeszcze jakies wychowanie fizyczne albo coś.. ;P A tak poza tym to nie wiem :P

Gość akademia
dzieki za wypowiedź... Ale jak później odbierają dyplom z tej uczelni pracodawcy krakowscy?? Bo chodzi mi o studia podyplomowe...

Gość
Studiuję na IV roku AP i myślę, że dyplom tej uczelni jest w całej Polsce mile widziany, ale przede wszystkim w szkołach.To jest uczelnia dla przyszłych nauczycieli/wychowawców i do tego czuję się bardzo dobrze szykowana. W końcu to wg rankingów najlepsza uczelnia pedagigiczna w kraju. Na blok pedagogiczno-dydaktyczny kładzie się tu bardzo duży nacisk. Jesli ktoś nie chce byc nauczycielem to lepiej aby poszedł na UJ, AGH czy Polibudę. Wydaje mi się, że pracodawcy w dochodowych firmach woleliby absolwenta tego typu uczelni. Słuszałam, że pedagogika wczesnoszkolna jest szczytem \"nierobstwa\", ale sa kierunki takie jak filologia polska i ( \"moja\") biologia gdzie momentami można się zaorać od kucia...