Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetka

dla tych co podejrzewają ciąze ale boją się zrobić test

Polecane posty

Gość alfabetka

ja tak właśnie mam i choć denerwuję się strasznie nie mogę się na to zdobyć. to jest gorsze niż niepewność. tak przynajmniej mam nadzijeę cgoć wiem ze to tylko odwlekanie nieuniknionego:( piszcie może jest nas więcej!

ja mam to samo a okres spoznia sie Boże w ciąży nie moge być bo to bedzie koniec świata :( a test sie robi z samego rana ??

Gość alfabetka
ja tez powinnam dostac dziś a tu nic! nawet objawów ze sie zbliza:(

no właśnie ja też dziś :( i zero objawów :( a dla Ciebie ciąża byłaby koncem swiata czy pogodzilabys sie z tym ??

Gość Adaś19/20
kurde moja kobieta tez powinna miec dzisiaj i nic! jasny gwint, chociaz mowia mi ludzie z forum ze to nie mozliwe zeby byla wpadka jednak sie obawiam troche.... dziecko? koniec swiata dla mnie ...

Gość alfabetka
dla mnie to byloby gorzej niz koniec świata. zwlaszcza ze ostatnio zadalam sobie sprawe ze chlopak z ktorym jestem nie jest dla mnie. gdybym miala z nim spedzic reszte zycia tylko dlatego ze nam sie wpadlo to chyba bym umarła!! zwlascza ze on by z pewnoscia nie odpuścił i chciałby sie tym dzieckiem zajmować. ale ja nie moge byc w ciązy!!!!!!! mam studia ktorych nie chce rzucac i ogolnie sie jeszcze nie wyszalalam. nie mam warunkow na dziecko a moja psychoka jest za slaba. wiem za trzeba bylo myslec wczesniej ale to byla chwila slabosci:o a w mojej rodzinie to bylby skanadl roku!!!!!

Gość honoratka2112
alabetka wiem co czujesz kochana.moja sytuacja jest bardzo podobna, tez skandal byłby w rodzinie ogromny iotrzymałabym rodzinny tytuł puszczalskiej roku!!!!a na dodoatek ze swoim chłopakiem jeste bardzo króciutko co jeszcze spotęgowałoby krytykę i potępienie

Gość sloneczkod
witam dziewczyny ja jutro kupie test i musze go zrobic tylko czy jutro po poludniu czy dopiero w srode rano, najgorsze jest to ze moj narzeczony ode mnie odszedl i teraz najgorsze co moze byc to zeby okazalo sie ze jestem w ciazy. w sumie wczesniej o tym nie myslalam ze moze byc tak ale dopiero od dwoch dni sie stresuje mam ndzieje ze sobie to tylko wmawiam:(

Gość alfabetka
ja jestem z nim 4 miesiace i co gorsza on mysli ze biore tabletki anty i ze nie mozliwe bym była. nie dość że wyszłabym na puszczalska to jeszcze kłamliwą idiotkę:o u mnie w rodzinie to byl byl po prostu szok bo zawsze mnie uwazano za wyjątkowo odpowiedzialną osobę. moje wszystkie sztywne, pseudo dystyngowane ciocie byly by tak zbulwersoane ze pewnie oprocz dziecka mialabym tez do dziennie wjezdzane na psychikę że zmarnowałam życie! i gorzej ja pewnie sama bym tak myślała. to byłby koszmar:o

Gość alfabetka
sloneczko jestemy z Toba. dlaczego cholera wpadaja tylko te ktore akurat nie chca miec dziecka lub te ktore akurat rzucil potencjalny ojciec?:o ja juz dzis wiem ze nie chce byc z moim chlopkaiem. gdybym byla na niego skazana bylaby to dla mne nieziemska meczarnia....nie chciałąbym jednak z drugiej str zeby czul sie zmuszony byc ze mna. jest mlody i ma przed sobą wiele rzeczy do przezycia a prze MOJA I TYLKO MOJA glupote bedzie moze musial z tego zrezygnować. jestm zalamana:(

Gość honoratka2112
zn. nie bierzesz tabletek any.? ja byłabym w identycvznej sytuacji.też mnie wszyscy uważają za ułozoną osobę a tu takie cos.jeju oni by mnie wykleli , a jak sąsiadeczki by plotkowały, te wscibskie , złośliwe spojrzenia, ze wpadałm, chyba bym tego nie zniosła

Gość sloneczkod
ja jestem dobrej mysli juz nie raz myslalam ze jestem w ciazy. w sumie okres zaczal mi sie punktualnie tylko ze zaczelam sobie wmawiac ze jest bardziej skapy, byc moze to przez tabletki przeciwbolowe diclac, mam wrazenie ze one zatrzymuja krwawienie bo nie ma skurczy nie wiem juz sama. jak sadzisz zrobic test po poludniu jutro czy czekac do rana?

Honoratka wejdz na moj topic zadalam ci kilka pytań :( oj moi drodzy :( dobrze ze przynajmniej nie jestesmy sami tylko mamy siebie :(