Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nalijka

czy opalenizna wyszczupla?

Polecane posty

Gość Nalijka

chodzi mi głownie o twarz:) i czy jest jakaś róznica pomiędzy tą z solarium a naturalną?

tak, wyszczupla. 2 wizyty w solarium = 4 kg mniej :D a tak poważnie, to ciemne kolory wyszczuplają, ale opalanie niszczy skórę! polecam modelowanie twarzy pudrem brązującym - można sobie nim bardzo ładnie optycznie wyszczuplić buźkę.

Gość może i wyszczupla
ale na pewno postarza

Gość tylko uwaga z tym wyszczuplani
wyszczuplaniem pudrami...!!!!!!! Nie raz widzę tak wysmarowane dziewczyny,że aż żal, z ciemnymi plamami na twarzach. Pamiętajcie duża ilośc bronzera na twarzy raczej bedzie odstraszać niz komuś się spodoba na waszej twarzy. wszystkiego z umiarem- a niestety za czesto widze, że umiaru niektóre panie nie maja.:-O

nie wiem czy wyszczupla czy nie. W każdym razie tłuściutkie przybrązowione cielsko wygląda lepiej niż tłuścitkie blade ciało, oczywiście wszystko z umiarem, spalone fryty tez apetyczne nie są

Gość Nalijka
:D tak ja wiem że postarza, wiem tez że pudry brązujące kiepsko się spisuja:) nie jestem gruba wręcz chuda tylko ta twarz :(:( zaryzykuje to postarzanie:(

Gość Nalijka
a może poradzicie mi jakie uczesanie wyszczupla twarz? dodam że jestem niska, dzięki :-)*

Gość pazurki

Że postarza to fakt. Przed sylwestrem zafudnowałam sobie może z 5 wizyt na solarium, po 10 minut, w ciągu 1 miesiaca. Kolor skóry był ładny naprawdę - delikatny. Za to kondycja cery - fatalna. Dopiero kosmetyczka mi doprowadziła do ładu moją niby tłusta cere, która po solarium łuszczyła się niemiłosiernie. Teraz co drugi dzień nadal robię sobie nawilżające maseczki ;). I za solarium dziekuję. Dla lekkiego zabrązowienia polecam serię ziaji sopot - ja samym balsamem smaruję się od stóp do głowy i przynajmniej nie ma efektu \"skwarka\" za to nie strasze juz zimowa bladością. Co do pudru brązującego - to uzywam zamiast różu, ale tylko na kości policzkowe. I nakładam szerokim pędzlem, wtedy nie grożą plamy.