Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slay

Klub przyszłych mam z Lubuskiego

Polecane posty

Gość Slay

Pomyślałam sobie, że może pogadamy, wymienimy się doświadczeniami, może spotkamy się w szpitalu czy w przychodni.

WITAM!!!JA TEZ SIE PRZYLACZE,TAK JAK CZARNA MAM TERMIN NA CZERWIEC I Z MILA CHECIA SOBIE Z WAMI POPLOTKUJE :) ->CZARNA SLONCE-WITAJ ;)SLE BUZIAKI DLA CIEBIE,MEZA,NIKOLKI I MALUSZKA W BRZUSZKU :)

Witam przyszłe mamusie, ja również jestem z lubuskiego, a dokładnie dziewczyny z jakiego jesteście miasta, ja z Gorzowa.

Moniks- kochanie Ty tez tu zawedrowałaś Buziaki 😘 a tak wogóle to ja jestem z Zielonej Gory

JA JESTEM Z ZIELONEJ GÓRY I BEDE RODZILA W ZG,PONIEWAZ IELU LEKARZY MI TO PORADZILO,I TO NIE TYLKO PRACUJACY W ZIELONOGORSKIM SZPITALU,ALE NP W NOWEJ SOLI.LEKARZ Z N.S. POWIEDZIAL ZE NAJBEZPIECZNIEJ DLA DZIECKA JEST W ZIELONEJ GORZE,PONIEWAZ TAM JEST ODDZIAL RATOWANIA NOWORODKOW,I JAKBY-NIE DAJ BOZE-COS SIE STALO TO ODDZIAL JEST NA MIEJSCU,OPOWIADAL ZE ONI SAMI W KRYZYSOWYCH SYTUACJACH WIOZA DZIECKO Z N.S. DO Z.G. ALE NIESTETY CZASEM PODROZ TA JEST ZBYT DLUGA DLA MALENSTWA WALCZACEGO O ZYCIE. ZRESZTA WIADOMO O KAZDYM SZPITALU KRAZA PRAWDY I MITY..... DZIEWCZYNY CZY WY JUZ CHODZICIE DO SZKOLY RODZENIA???

Gość hejaaaaaaaaa
ja jestem z lubuskiego i nie jestem w ciazy,ale w trakcie planowania :) pozdrawiam

Gość Slay
Ja mam zamiar rodzić w Sulechowie, tak sobie wymyśliłam, miałam kilka szpitali do wyboru, a o tym dobrze mówią. Mam rodzić w pażdzierniku. W jakich szpitalach rodzicie i na kiedy macie terminy, napiszcie.

ja mam termin na 27.06 i na 99,9%bede miala coreczke,ktora chce urodzic w zielonej gorze.A Ty Slay skad dokladnie jestes i kiedy rodzisz?

Ja dziewczyny mieszkam w Gorzowie od 2 lat ale tylko w tygodniu bo na wekeendy powracam do mojego rodzinnego miasta Stargard koło Szczecina i tam najprawdopodobnie będę rodziła lub w Szczecnie. Termin mam na 24.07 :)

Gość UPUUUUPPPUUUP
COS NIEMRAWO TU NA TYM TOPIKU

Gość Slay
Tak strasznie mało jest dziewczyn z lubuskiego, które tu zaglądają? Szkoda:)