Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest juz koniec

ACNEFAN - stosowal ktos????

Polecane posty

Gość to jest juz koniec

Znalazlam ten krem na wizazu, ma 2 pozytywne opinie, zastanawiam sie czy go sobie nie kupic... Moze ktorac z Was go uzywala?

Gość A na co on jest

Gość A na co on jest
A czy to może zlikwidować przebarwienia czy blizny? i ściągnąć pory?

Gość jak z bicza strzelił
masz link czytaj wszystko pisze czemu wam wszystko trzeba podac na tacy

Gość to jest juz koniec
Jak to na tacy? Znalazlam na wizazu, poniewaz krem ma tylko 2 recenzje, pytam sie tutaj czy moze ktos jeszcze go uzywal.

Gość A na co on jest
Ale niektórzy są złośliwi. A potrafi ktoś porównać co jest lepsze Acne derm czy Acnefan? Ps. WYBACZ, ALE TEGO NA PODANEJ STRONIE NIE MA :p

Gość siacha
Ja uzywalami mi pasowal - tyle ze nie mialam jakis okropnych krostek malutkie grudeczki gdzieniegdzie ktore zniknely, a i przebarwienia tez troche wybiela

Gość to jest juz koniec
No ja tez nie mam jakis wielkich krost, od czasu do czasu wyskoczy mi jakas niespodzianka. Czyli dziala jak punktowy reduktor wypryskow? Bo nie naklada sie go na wieksze obszary twarzy? Czy moze tak?

Gość A na co on jest
a pory sciągał?

Gość siacha
No ja jak juz nakladalam to np. na cale czolo chociaz nie bylo takiej potrzeby tylko ze on tez zapobiega powstawaniu nowych krostek wiec wolalam zapobiegac niz leczyc

Gość to jest juz koniec
Dzieki za odpowiedz🌻 Chyba go kupie:) Pozdrawiam.

Gość siacha
Nie ma za co. Kup zawsze warto sprobowac:) pozdrawiam

Ja stosowalam, gdy jeszcze nazywal sie acnofan, z jakieś 2 lata temu...prawie o nim zapomnialam, bo wyleczylam sie z tradziku. Bardzio pozytywnie go wspominam, super dziala w polaczeniu z olejkiem z drzewa herbacianego...wzmacnia jego dzuialanie..albo na odwrot:P

Na mnie Acnofan jakoś gorzej działa, tzn nie jest tak skuteczny, jak też wyżej wymieniony Acnederm, więc ja bardziej polecam ten drugi.

Gość classy
dzis go sobie kupilam i bede zdawac relacje. Zalezy mi najbardziej na pozbyciu sie podskornych grudek i zaskornikow oraz na wybieleniu czerwonych plam po krostach. pozdr

Gość nowa monika
hej classy czekam z niecierpliwoscia na twoje relacje Ciekawa jestem czy dziala A co to tak dokladnie jest i ile kosztuje??

Gość i jak ...............
????

Gość stosuje od paru dni
i widze pozytywne efekty tylko ze ja mam tradzik neuropatyczny i prawie codziennie masakruje sobie sama twarz :( wiec efekty nei sa takie jakie moglyby byc...

Gość MLka
Nie mam zbyt dużego trądziku dzięki piciu wspaniałych bratków i oczyszczaniu cery żelem Nivea Visage Young(może nie jest on najlepszy,ale przynajmniej nie podrażnia mi skóry i w miarę likwiduje mi nieprzyjemne świecenie się twarzy),od czasu do czasu wyskakują mi jednak niemiłe niespodzianki,zdecydowałam się więc na krem punktowy - aptekarz polecił mi ''Acnefan asa''. Dzisiaj użyłam go po raz pierwszy,po jakimś czasie zauważyłam,że krostka się widocznie zmniejszyła,bo Anefan ją wysuszył(jednak nie zawiera alkoholu i nie podrażnia skóry - jest stworzony na bazie zioł :P),oprócz tego, moje zaczerwienienie wokół się zmniejszyło.Jak dla mnie bomba ;))

Gość MLka
A co do ceny,to jest on niedrogi - kosztuje około 7 zł. Do tego jest bardzo wydajny :))

Gość acnefanka
dziś ja go kupiłam, podobno jest świetny, dlatego nie rozumiem, że takie małe nim zainteresowanie i dlaczego ja tak póxno dowiedziałam sie o jego instnieniu... na wizażu obecnie jest już dużo recenzji, i to mnie przekonało napiszę o wrażeniach potem, gdyż dopiero przed chwilą nałożyłam go pierwszy raz mogę na razie powiedzieć, że pięknie pachnie, tak eterycznie :D to za sprawą olejku herbacianego

Gość hmmmmmmmmmmmmm
acnefan - polecam wysusz i zmniejsza zaczerwienienie pryszczy szybko znikają

Gość acnefanka
po 2 zastosowaniach widzę poprawę akurat nie mam "wysypu" ale jest bardziej gładko na buzi :):)

Gość skiba
używałam kiedyś, dawno. w umie chyba był dobry, chce do niego wrócic, ale nie mam czasu iść do apteki a w tej koło mnie go nie ma.

Gość agusss
nie polecam;/ kupilam sobie i wyprobowalam.Nie dosc, ze okropnie smierdzi i ma obrzydkliwa konsystencje to mi nic nie pomogl.Stosowalam na cala twarz

Gość PiORuŚ
A Jak Go Stosowaliście ?? Jak Jest Lepiej Punktowo Czy Na Całą Twarz? Nakładać Duzą czy Małą Ilość Proszę O Odpowiedz ??

Gość Marcinek18
ja stosuje go od 3tyg jestem bardzo zadowolony male krostki znikaja w godzine, a duze w jakies 2 dni, doskonale sciąga zaczerwienienia polecam jak najbardziej:)

Gość xxagusiaxx
ja jeszcze nie stosowałam go i mam dylemat czy wybrać acnefan czy acne derm?? pomózcie plis

Gość ewleciaaaaaa
ja uzywam tej masci od kilku tygodni.owszem najpierw wyleczylam pryszcz innymi lekami a ta amsc przeznaczylam na rozszerzone pory ktore mam na nosie i policzkach.jest super!!!!:))wieczorem oczyszczam twarz,pozniej biore kostke lodu i przecieram cala twraz co zmniejsza pory i na to nakladam kremik acnefan,mi pomaga i polecam innym:)