Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brooke Logan

Dlaczego on mnie olewa przy znajomych???

Polecane posty

Gość misiopysio
Trudno mi powiedziec ludzie maja rozne charaktery, jedni potzrebuja akceptacji w takich sytuacjach, wysluchania przez inne osoby. Ja z kolei nie potrafie tego zrozumiec bo jestem zupelnie inny, nie potrzebuje tego. Ale jezeli mowisz, ze sam na sam jest wszystko w porzadku to moze nie ma jeszcze takiego duzego powodu do paniki:)

Gość cięzko..
.. czasem mam wrazenie ,ze moj chlopak czuje sie oniesmielony moja osoba wlasnie w towarzystwie a sam na sam to wiadomo.. komu ma poswiecic uwage skoro jestem tylko ja to poswieca ja mnie i jednak te obawy sa

Gość misiopysio
W mojej sytuacji dziewczyna miala wlasnie "ten" charakter a pozniej zwyczajnie juz mnie kochala wiec duzo do zastanawiania sie nad sytuacja nie bylo:) Tobie zycze tylko charakteru :)

Gość cięzko..
tzn ten charakter czyli jaki ??

Gość misiopysio
ktory wymaga duzej akceptacji ze strony znajomych, checi pokazania sie, wyzoznienia.

Gość cięzko..
ah ok zamotalam sie troche ;P tak , tak mysle ,z e to moze byc to , cmoj chlopak zawsze chce jak najlpiej dla kumpli , kumpeli , szuka ci uznania , akcepatacji a ja ? no coz chyba mysli ze skoro jestem z nim to nic mu nie grozi i nie musi juz omnie tak bardzo zabiegac czy interesowac sie mna ... byc moze robi to nieswiadomie nie wiedzac ze mnie to rani przy czym rozmawialismy na ten temat i tlumaczyl sie tym o czym pisalam powyzej