Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1978

DLACZEGO ŁADNE KOBIETY WOLĄ ŁYSYCH?????

Polecane posty

Gość ja1978

Jw. Czy któraś mi odpowie??? Co was tak mocno pociąga w karkach, łysych. Dlaczego na nich zwracacie większą uwagę niż na zwykłych , normalnych facetów??Nie rozumiem tego. Bo jak ktoś jest łysy i nie ma szyi to jest taki męski???

Gość magicelle
Ja wole upierzonego :) nawet bardzo jak nitki wełny:) i taka fajna czuprynka:) mała :)

wole łysych bo nie lubie za dlugich kłaków i do tego przetłuszczonych i na dodatek w 4 strony świata... ;)

Gość jam jestt
bo nie podbieraja im szamponów, odzywek czy tez zelu, pianek itp i jaka oszczędnośc:D

Gość nie ma regulyy
Hmmmm ... Ja nie widze tu reguly.Moj ex byl lysy,moj terazniejszy ma wlosy... krociutkie,ale ma :D i jest jeszcze bardziej slodki niz poprzedni.

Gość cokolwiek by nie mowic
nie ma reguly im bardziej dziwny, tym lepszy

Gość ja1978
A może wolicie ich dlatego, ponieważ są bardzo pewni siebie i to was w nich pociąga. A zwqykli normalni faceci nie są tacy przebojowi i nie jeżdzą Beemkami.;). Teraz gdziekolwieksię nie spojrzy, to prawie każda atrakcyjna kobieta idzie obok łysola, szafy, abeesa. Normalnie porażka. A z tym szamponem to było dobre heheh:)

Gość sdff
ItsOnlyMexx_20 - pytanie bylo do ladnych kobiet :)

Łysych, karków, abs-ów (jakkolwiek ich nie nazwać) wolą jedynie blachary, tipsiary itp. Jeśli uważasz je za piękne kobiety, to gratuluje gustu.

Gość zzgadzam sie z Wezyr

Gość bo facet powinien być łysy
jak jest upierzony to znaczy że mam mało testosteronu a jak ma malo testosterony to jest ciotą, płaczliwym, tchórzliwym dupkiem w dodatku kiepskim w seksie.

łeeee... nie lubię łysych :o kojarzą mi się z brutalnością 😠 mój Puszek ma słodziutkie prawie afro ;-)

Gość bywa i tak
no więc co to znaczy "atrakcyjna kobieta"? jeśli myślisz - tleniona blondyna, spalona na solarium, z 10-cm tipsami, różową bluzeczką kończąca się na żebrach i spódniczką kończącą się 2 cm poniżej cipki, to fakt, takie wolą tych wszystkich takich tam w beemkach i mesiach :P ale czy to są atrakcyjne kobiety... rzecz gustu.

Gość lellka
po pierwsze chrzanisz po drugie lysi tez sa seksowni

Gość bzdury jak c

Gość Mylisz pojęcia
I reszta wypowiadajacych się tutaj też. Nie odróżniacie łysych, bo taki mają styl, "karków", od normalnych, łysych mężczyzn, którzy po prostu wyłysieli? Bo jest między nimi znacząca różnica. Jak patrzę na łysych skinheadów czy owych "karków", to aż mnie mdli z powodu ich prostactwa i wyglądu, sposobu bycia i zachowania. Do tego łysy i z krótką szyją to naprawdę niemiły wygląd. Ale z tymi, którzy naturalnie wyłysieli, to sprawa jest taka, jak z każdym innym mężczyzną: podoba się albo nie. Generalnie nie gustuję w całkiem łysych, ale znałam w życiu takich dwóch bez jednego włosa, którzy byli bardzo, ale to bardzo pociągający. To nie zależy od włosów, tylko od chemii, wyglądu i sposobu zachowania człowieka. Dopiero to wszystko razem powoduje, czy podoba nam się osoba bez włosów, czy też nie.