Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramona123

wkładki laktacyjne Avent czy sprawdzają się lepiej od innych np. Canpola

Polecane posty

Gość Ramona123

Widze na opakowaniu że mają taki wyprofilowany kształt- czy to ma znaczenie na obolałe sutki w pierwszym etapie karmienia? Czy wszystkie wkładki to jedno i to samo tylko cena inna - ODPOWIEDZCIE prosze

Uzywałam różniastych (ale niestety nie aventu)... zostałam przy firmie Belle - ładnie wyprofilowane, prawie niewidoczne nawet pod miękkim stanikiem, bardzo chłonne i nieprzemakające... no i cenowo atrakcyne, co nie jest bez znaczenia gdy zuzywa sie paczkę w ciągu niecałego tygodnia :P

Gość d_o_r_a
Ja używam wkładki firmy Gerber - też są niezłe choć nie tanie, natomiast wszystkim karmiącym mamom posiadającym niewielkie piersi szczerze polecam plastikowo-silikonowe nakładki firmy Medela. Posiadają małe otwory dzięki którym piersi mają stały dostep powietrza i są niezawodne. Noszę je zawsze w ciągu dnia i zawsze mam suchy biustonosz. Jednorazowych wkładek laktacyjnych używam jedynie nocą.

Gość Ramona123
bardzo dziękuję za informacje - są dla mnie bardzo cenne - nie bede przepłacac za Avent choc wydawały sie z wygladu lepsze, bo wyprofilowane na sutek (a najbardziej sie boje bólu popękanych sutków) DORA - ja widziałam takie muszle laktacyjne ale Avent - to chyba to samo? Skoro sprawdza sie w praktyce to może lepiej w to zainwestowac (kosztuje ok. 40zł) i to bardziej pomoże w gojeniu niż miękkie wkładki. może ktos jeszcze ma zdanie na ten temat????

ja uzywalam juz wszystkich.najlepsze moim zdaniem sa chicco,szkoda tylko ze doplaca sie za rzadko uzyteczne jednorazowe opakowania.tez bylam zadowolona z belli ale jednak mi przeciekaly bokiem, szczegolnie przy karmieniu druga piersia. przy tych z chicco nie ma szans na przeciekanie i starczaja na caly dzien