Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

musialam zalatwic dzis kilka spraw a jak wrocilam musialam przygotowac wazna prezentacje :D dopiero teraz moge z wami pokonwersowac ;) wrozia co u ciebie slonko??? :)

u mnie wsio w paradkie;) w wekend znowu fullllllllllll.. roboty:( ale grunt ,ze wszystko powraca do normy w dni wolne :D

u mnie urwanie glowy :o ale dam rade hehe ;) znowu pada deszcz...zasypiam

hej BABISZONY🖐️😘 wpadłam na szybkiego wpisa i spadam........ cały dzień się dziś opalam,tak mi słoneczko daje czadu,że szkoda go nie zasmakować:D zaoszczędzę na solarium:D:D:D:D:D:D

czesc Agami ,gdzie te slonko cholera jasna zimno jak nie wiem co !!!!!!!! ...siedze w swetrze i ocieplaczu ,a rece dalej sine jak u trupa :(

no wlasnie!! Agami o jakim ty sloncu mowisz co?? :( chyba zaczynam wierzyc ze w tym roku lata nie bedzie :(

wrózia dawaj do mnie :D:D słońca dostatek a miało padać:D lekki wiaterek sprzyja opalaniu echhhhhh....czuję lato w powietrzu kocyk zielona trawka 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 m i o d z i o 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

amfa lato tuż tuż :D napewno w tym roku będzie :D musi być!!!!!!!!!!!!!!!

dobra spadam dziołchy bo czas ucieka muszę się jeszcze pocieszyć bo zaraz babcia dzieci mi przywiezie a jak wrócą to lipa będzie z mojego spokoju miłego popołudnia kochane🖐️😘

Agami 🖐️ i pamietaj ze ci tego slonca zazroszcze :P wrozia..moze by tak po kawce? :D

Gość czy ta stona dziala
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

🖐️ kochane:) juz dzis chcę się z Wami pożegnac, bo prawdopodobnie ani jutro, ani tym bardziej w piątek nie będę miała na to czasu. dzięki za wszystko buziaki postaram się jak najszybciej odezwać, ale moze to trochę potrwać:( nie zapomnijcie o mnie PS>>>>>>>ZÓÓÓZIA dla Ciebie❤️🌻

Gość no wie ktos
Flooo my również dziekujemy:) I mam nadzieję,ze i Ty o nas nie zapomnisz;) Wszystkiego najjjjjj:) 🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄

Gość no wie ktos
no wie ktos to byalam ja:D