Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

eeeeeeeeecccccccccchhhhhhhhhhhhhhh ja jeszcxze z godzinkę kolega ma obfite sniadanie więc długo mu zejdzie....

Boże , Kasiu < ile waży ten kolega ? ile on ma na to śniadanie ,do tej pory jeszcze nie skończył ? :D:D:D

Kamilciu, witaj slonko;) Co tam słychac u Ciebie??? Klucha,no z kolegi jest kawal chłopa hihihihihi

Cześć Kamilciu jak tam zdrówko ? ty tyle się nie ucz bo zwariujesz :D

Ucze sie chyba za mało, bo ostatnio za duzo czasu spędzam w pracy :((( Ale wlasnie obejzrałam sobie M jak M i ... chyba zaraz zasne :(

dziendobrywieczowerek :D jestem w domku zaraz biore kapiel i lulu ..jutro ide sie opalac chocby sie walilo i palilo musze sie strzaskac nie mam zamiaru chodzic biala jak trup :) a wy leniuszki :P buuuuuuuuuuuuuu.......... nie mam co czytac :( nie widze zadnych sprawozdań doslownie nic :(

cisza spokój... a może by tak jutro nie isc do pracy tylko na ogródek i na słoneczko... hihi :)) DOBREJ NOCKI :D

cześć wróziu😘 ja już strzaskana przez słonko :))tylko łeb mnie napie...... oooooo to chyba udar:):) ja też wpadam tu ostatnio jak po ogień i faktycznie BABISZONY się opie....khe khe....;) PISAĆ KOBITKI I CHŁOPY !!!!!!!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

to zaraz ci coś napiszę ..... Była sobie Wróżka biała co opalać sie zachciała Deszcz naparza wicher wieje ona leży i się śmieje. Nie ma słonka ? trudna rada i tak strzaskam się jak czekolada

własnie pisac :D :D :D ..., aha miałam iśc spać... zapominam cos tak dziwnie o wszystkim ostatnio :P

a co ja będę babiszonie pisać jak ty i tak mnie nie widzisz ? :D Kamilcia , już ?

cholera jeszcze nic a nic nie mam na sobie opalenizny ,ale jutro wykorzystam slonko na maxa bede ryczeć ale sie strzaskam kochanienkie :D

a co to za miłosne wyznania ? :D jestem zazdrosna :D Kamilcia , jeśli nie masz garba to jeszcze nie jest źle :D a na pamięć to ci coś w aptece doradzą :D

no nareszcie jakis ruch ..............:D jeszcze wam powiem ,ze sie za wami steskinilam mocno,mocno ,mocno klucha ciebie to wieki nie widzialam na wlasne oczy :)

piszę .. . . . .piszę .............................. piszę poczytałaś wróziu???????;):p:)

ty się ciesz że na własne uszy nie słyszałaś jaką miałam wiąchę dla ciebie przez telefon ...:D ale ja grzeczna jestem i sie powstrzymałam :D