Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

wróżka to dla ciebie te kissy i cwiety.... toż stronkę machnęłaś:):) klusia ty nie zazdraszczaj tylko poluj na następną stronę:):):) kami....nie śpij młoda godzina jeszcze:):):)

ech ,gdzie jest goździkowa??????????? boli mnie głowa:( 😭😭😭😭😭😭😭

ależ aga ...nie ma za co kofana,nie dziękuj:) odwdzięczysz się niebawem:):):):):):):):):):):) no właśnie klucha...jak tam twój bębenek????widoczny już?????

no drinas to by się przydał ,może by goździkowa nie była konieczna ale mamut śpi:(a sama nie lubliu pić:):)

gooooooollllllllll nie wiem dla kogo nawet nie wiem,kto gra heheheh

gębenek się ukrywa na tyłach domu :D dupkę mam jak Jenifer Lopez :D a tak to wszystko bardzo dobrze . Wróżka ale jak urodze to mie odwiedzisz prawda ? :P :D

klucha mam zamiar jeszcze Cie ogladnac jak sie wciskasz w najwieksze spodnie xxxxxxxxxllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll............... :D Agami mowilam ,ze sie czaję :D

no to klucha ucałuj tego GĘBENKA:D:D:D:D:D jakiś zboczony komar mnie tu atakuje:):):) zaraz go kapciem potraktuję:):):)

DOBRY WIECZÓR!!!!!!! jakiś pieprzony piesek i baba z laska mi latają.... cześc BABISZONY:)

ale zakwieciła ta dziewoja .................. ode mnie masz 🌻 za stronę i koniec ! bo się rozbestwisz :P Może ci Wróżka zdięcie prześlę żebys nie zapomniała jak wyglądam ? :D

jak masz to bardz chetnie :) mejla masz pod nickiem :D jak zapomnialas :P moze chcesz moje zdjecie ???? :D

idę się wyprać dzieweczki:):) aaaaaa i proszę wasze adresy e-mail na moje gg,bo miałam formata i wsio się poszło je.........je....je..... z góry dziękuję:):):) i jak by co to DOBREJ NOCKI KOCHANIEŃKIE:):)