Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

cześć Kasia :D pogoń starowinkę , a pewnie , niech się po nocach nie szlaja :D Wróżka czy ty przeczytałaś wierszyk ? czy przeskoczyłaś na następną stronę bez sprawdzanai ?

Klucha, u mnie raz ta baba a raz pies..... no cholery mozna dostac...... wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

hahahahahaha Kasia ja mam piłkarza :D może chcesz się zamienić ? To pewnie Polak a ja juz jednego Polaka piłkarza w domu mam :D dosyć ....bo na ulice nie wyjdę :D to ja mogę wziąć psa ....

hehehe piłkarza takiego niebieskiego to mialam jakies 2 godziny temu i tez mnie kur...brała... eccccccccchhhhhhhhhhhh te reklamska sa namolne;)

u mnie tez pilkarzyk zaraz mu dokopie :D albo mam pomysla trzeba tak wykopac mu pilkę ,zeby przynajmniej 2 tygodnie szukal :D

Wróżka to jednak gnasz...aby do celu...:P ni miałaś co czytać to ci napisałam wierszyk :D

wiecie co ,,,,,,,,,,przez Agami jestem glodna poszla smazyć jaja na boczku :P mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......

wiem że fajny , bo sama wymyśliłam :D jednak moje IQ (z czego nie mogłam znaleźć teraz Q) do czegoś się jednak przydaje :D

idę zaraz wygniatać swoje nowe poduchy ... a co kupiła ja sobie za całe 20 zeta za sztukie :D a co mam uszy se obgniatać na twardych starych ....a nowe to nowe w ucho nie gniotom chyba że za rok o tej porze ....albo za miesiąc....o rany za tydzień to chyba nie :D

poczekajcie pomalu bo sie pogubie 1 nakarmic tasiemca 2 odswiezyć naskorek 3 balsamacja 4 mumifikacja :D ok plan jest gorzej z wykonaniem