Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Kwiatuszku!!!!!!!!!!!!!!!! witaj:D:D:D:D co tam słychac????? Wrózko....ech..no trza przeboleć no

hehe..zajmowalam sie swoimi sprawami ktore zajmowaly mi cale dnie:P A ostatnio to nawet komputer zbuntowal sie przeciwko mnie,ale juz jest ok. A u mnie nawet dobrze,tylko chetnie bym sie walnęła do wyrka i poszła spać...A po drugie marze o opalaniu,ale nie mam miejsca zeby sie wygrzewac na slonku:(

Kwiatuszku,to teraz juz masz czas na relaksik;) A na opalanie..ja no cóz..mam balkon:) i na balkonie sie opalam;)

kwiatuszku skrawek laki napewno znajdzisz ;) spragnieni slonca wykorzystaja kazdy centymetr:D ja nawet opalalam sie na wyrku z otwartym oknem :D

dobranoczes :D kwiatki i inne gagatki :D paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bużka spokojnej nocy i kolorowych snow

tez kiedys opalalam sie przy otwartym oknie:D ale teraz nie moge bo mam robotnikow na rusztowaniu :( No nic ja tez bede leciala spac juz...papapa

ale się wk.........tym meczem........ a było naprawdę blisko😡 dobranoc kochani😘

cze :D jak sie weekend zapowiada? :D ja jeszcze w lozku..odreagowuje wczorajsze emocje ;) nasi chlopacy zagrali wczoraj naprawde swietnie!! :D a ze przegrali to echhhh.... :(

Cześc Amfa;) Weekend w domu raczej.... Ale za to cipeło ma być;) Taaa, meczyk fajny był...;) Ale szkoda, że....:(

taaa nie ma to jak weekend w domu przed telewizorem ;) kurde..zdazylam sie juz poklocic z mamutem :o nie pytaj o co bo normalnie szkoda gadac :o :P nie odzywam sie do niego :P

nie powiem bo to glupie :P babskie dni mi sie zblizaja i jakas drazliwa jestem noo :P

aaaaaaaaaaaa no tak;) cos Ci wkleje związanego z babskimi dniami;) daj to mamutowi do przeczytania:) :P Gosć chciał rozweselić żonę przeżywajaca własnie TE DNI, zadając jej pytanie: - \"Ile kobiet, ze stresem przedmiesiaczkowym, jest potrzebnych by wymienić przepaloną żarówkę?\" Odpowiedz żony brzmiała: - Jedna! Tylko jedna! A wiesz DLACZEGO? Ponieważ jest jeszcze ktoś w tym domu, kto wie JAK wymienić przepaloną żarówkę! Wy, mężczyzni byście się nawet nie zorientowali, że jest PRZEPALONA! Siedzielibyscie w ciemnosciach TRZY DNI, zanim byście zrozumieli co K...A jest nie tak! A jesli to już zrozumiecie, to nie jesteście w stanie znaleźć w domu zapasowej żarówki, pomimo tego, że od 17 lat są ZAWSZE w tej samej szafce! A jeżeli już stałby się CUD i w jakis niewytłumaczalny sposób znajdziecie w końcu te pierd...ne żarówki, to przez dwa jebane dni problemem nie do pokonania będzie POSTAWIENIE KRZESŁA pod żyrandolem i WYMIENIENIE tej PIER....NEJ ŻARÓWKI. Kolejne DWA kurewskie dni zajmie wam ODSTAWIENIE tego jeba..go KRZESŁA z powrotem na miejsce! A w miejscu gdzie stało, i tak na podłodze zostanie pierd...ny, PUSTY, ZGNIECIONY KARTONIK po wkręconej, nowej żarówce, bo wy nigdy ku..a NIE POTRAFICIE po sobie posprzatać! Gdyby nie my, to byscie do usranej smierci brnęli po pachy w smieciach, i dopiero gdyby zginał wam PIER....NY PILOT OD TELEWIZORA, zatrudnilibyscie pod hasłem: \"AKCJA RATUNKOWA\" cała pierd..oną armię do tego jeb..ego sprzatania! I TAK KUR.A AŻ DO ZAJEB...A! CAŁE ŻYCIE Z KRETYNAMI

nnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooo mi też się te dni zbliżają.. tylko ja nie mam sie z kim pożreć,ale normalnie mnie aż nosi hyhyhyhy

to dawaj ze mna sie pokloc :P wyzyjemy sie obie :P hahahahaha