Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

aaaaaaaaa to ja juz nie znaju gdzie inni sie zagubili :P

w akcji łikendowej :P moj mamut tez sie zagubil :P idzie i idzie i dojsc nie moze :P

dobra spadam ;) cział seniorita 🖐️ milego wieczorka ;)

Amfa spadała i spadała , a cała ekipa poleciała ją ratować Bo szkoda by było takiej spadniętej , miłej istoty :D

czesc :D u mnie w domu tylko przeciąg :( nikogo nie ma .....ja sama wszystkich chyba wywialo tylko wiem ,ze corka znowu na obozie ,a mamut ,gdzie on lazi pewnie poszedl na panny :D to nic ja ide na piffffffffffoooooooooooooooo :D jak szaleć to szalec :),a co bede zalowac narka :D

Hej ,Kasiu to za wiele;););)własnie dzisiaj na rynku mialam sie z zamiarem kupna spodnicy:)taka brazowa ladniutka,ale nawet nie mialam ochoty przymierzyc.Źle powiedziałam,ze miałam zamiar po prostu jak prezechodzilam to wpadła mi w oko ta spodniczka i tyle:) w kazdym razie tele.....❤️ale ty to zrealizujesz

mnie jakoś żadna spódnica nie chce wpaść w oko :( Cari Wróżka , ato ja porwałam twojego mamuta :D teraz możesz go tylko pomasować :D

a żyje on w ogóle ? doczłapał się ? bo porzuciłam go pod blokiem :D

cześć;) u mnie słonka nie ma zbyt wiele,ale za to jest jak w piekarniku - duchota nieziemska... milego dnia!

🖐️kochane:D wrózia---kalafiorka powiadasz.............z miłą chęcią ale dopiero w poniedziałek ......... od wczoraj mam oczyszczanie organizmu...do poniedziałku rano zero żarełka....

no co ty.....kasia ci pomoże,nie licz na to ,że sama go wciągniesz:p:);)

kalafiorek nie zaszkodzi na przeczyszczanie :D czesc Aguś :) jakby co mam jeszcze koktail z truskawek :P

ale z ciebie koleżanka.....ja tu się męczę jak diabli o pustym żołądku..... a ty z truskawkami wyskakujesz:):):):):):) tylko woda...........i nic więcej.........