Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaa

łuszczaca sie skora

Polecane posty

Gość olaaaa

Dlaczego caly czas luszczy mi sie skora na twarzy? Smaruje sie kremami nawilzajacymi, ale wystarczy, ze dotkne dlonia skory i uwidaczniaja sie suche skorki. Nie mowiac juz o tym, ze nie moge sie nawet lekko przypudrowac. Dodam, ze uzywalam Differinu w zelu na noc. Podpowiedzcie, co mam robic?

Gość dsd
mnie sie tez łuszczy, ale tylko na czole stosuje krem nivea soft i pomaga

Gość dermosanik
hej:) mam podobnie..i choc skorke mam mieszana-tlusta w strefie T..posmarowalam sie na noc dermosanem z wit A..dzis widze poprawe..w aptekach idzei dostac takei 'zwylke' kremiki w tubie z wit A..czytalam gdzies ost, ze sa b. dobre..stosowalam juz kosmatyki z najwyzszych polek i nico nie pomogly..a juz w jedna noculke dermosan potrafil tyle zdzialac.. ..moja mama smaruje sie juz 2gi tydzien dermosanem z wit A i E i po tyg mojej nieobecnosci zauwazylam, ze ma o wiele gladsza i zdrowiej wygladajaca cere.. pozdrawiam

Gość co robic

Gość chcialam kupic
dermosan z wit.A oczywiscie w aptece nie mieli 😠

Gość dermosanik
słyszałąm właśnie,że są problemy z akupem..moja matka z weszłam roku kupiła z 6 opakowań a ja sie gryzłam dlacvzego tak zaszalała..już wtedy miała 'cynka' , że trudnodostępny... ..życzę udanych łowów.