Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia_Wawa

jak dlugo moze sie spoznic okres po 1 wspolzyciu??????!!!!!

Polecane posty

Gość Madzia_Wawa

i czy to wogole mozliwe? spoznia mi sie juz 2 dzien, ale jak kochalismy sie niebylo wytrysku we mnie, wogole nie bylo,kochalismy sie pod koniec ost. okresu tak 3 dni przed koncem,czy jest mozliwa ciaza? czy jest mozliwe ze przez ten plyn co sie wydostaje z penisa moge zajsc w ciaze?choc bardzo staralismy sie i raczej nic we mnie sie nie dostalo.Prosze o odp

Gość dobra rada*
Po pierwszym współżyciu okres może się spóźnić 9 miesięcy :D

nie straszcie dziewczyny bo ja też oczekuje okresu ktory 2 dzien mi sie spoznia :( nie wiem co jest grane jestem w podobnej sytacji , przerywany,z tym ze zawsze wczesniej sie zabezpiecz. a tym razem nie :( a teraz co okresu nie ma :( nie przejmuj sie tak ja test dzis robie i chyba umre ze strachu :(ja po pierwszym razie mialam normalnie okres tak jak piowinnam miec, a takimi opiniami jak ta pierwsza nie przejmuj sie wiem ze ci nie jest łatwo ale mam nadzieje ze bedzie ok daj znac jak dostaniesz okres :( mi kazdy mowi ze to raczej niemozliwe abym byla w ciazy wiec Ty zapewne tym bardziej , ja sie kochalam w dni płodne :( całuski pozdrawiam bedzie dobrze a tak poza tym to z kim bym nie rozmowiala z dziewczyn to kazdej w tym miesiacu sie spoznia nie wiem dlaczego to tak jest no ale coz .. ❤️ trzymaj sie cieplutko

Gość Madzia_Wawa
kurcze mi tez mowia ze to nie mozliwe zebym byla w ciazy... my sie zabezpieczylismy gumkami i mialam wtedy dni nie plodne tak wyliczylam, gumki wytrzymaly bylo wszystko ok, moze przez chorobe mi sie zpoznia okres? bo ost bylam chora, no ale niewiem czemu tak sie dzieje:( stresuje sie ost dni jak...:(( moj chlopak tez siedzi jak na szpilkach :(( i niewiem co sie dzieje!?:((

Gość oczywiscie ze przez plyn
z penisa mozna zajsc w ciaze!!! trzeba bylo zabezpieczyc sie tabletkami, a nie sama prezerwatywa. moze byla ona nieszczelna no i teraz jestes w ciazy. i nie denerwuj sie tak, bo to nie jest w ciąży wskazane...a tak na marginesie to dla chlopca proponuje imię Marcin, a dla dziewkczynki Julia. Pozdrawiam 🖐️

Gość Madzia_Wawa
obie prezerwatywy byly Ok bo moj chlopak to sprawdzal i widzialam ze bylo wszystko ok! pozatym wtedy mialam dni nie plodne tak wyliczylam.

Gość oczywiscie ze przez plyn
no ale teraz jak mowisz okres Ci sie spoznia i nie wiadaomo kiedy go dostaniesz, wiec moze miałaś akurat dni płodne.

Gość Madzia_Wawa
ale niema z czego dziecko sie wziasc, moze przez chorobe mi sie opoznia okres!?

Gość Madzia_Wawa
to odpowie mi ktos konkretnie???

Gość mala123
Madziu mi ostatnio spoznil sie 9 dni przez chorobe, nie martw sie napewno nie ma szans zebys byla w ciazy...my tylko przerywany juz 3 lata:)

Gość Madzia_Wawa
mala123 dziekuje Ci za odp uspokoilas mnie troche :) spoznia mi sie juz 2 dzien i czekam narazie czekam, jak do konca tyg nie bedzie to niewiem co zrobie...:(

Gość Madzia_Wawa
Czy jeszcze mi ktos odpowie ?

Gość Afle
9 MIESIĘCY i do tego okres połogu