Sharon_ak.m 0 Napisano Marzec 14, 2006 Witam! Czy któras z was miała problem z guzem na jajniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sharon_ak.m 0 Napisano Marzec 14, 2006 Sorry ale to jakiś żart druku bo napisałam wiecej.Tak wiec stwierdono u mnie guza na jajniku (to napewno nie cysta a ni nie torbiel)Chciałam sie dowiedzieć skąd sie bierze takie swiństwo,jak sie to leczy?Wyobrażam sobie ,ze operacyjnie ale czy tylko?Jak długo należy pozostać w szpitalu po zabiegu.Czy miałyście jakieś objawy wcześniej?Ja tylko cykle nieregularne do 42 dni i ból prawego jajnika i takie jakby skórcze w podbrzuszu. Pomózcie proszę was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edeczek Napisano Marzec 14, 2006 to jeszcze zależy czy to jest rak czy jakaś niezłosliwa zmiana. Moja mama miała raka i operację a potem chemia ale podkreslam to był rak złosliwy.Po operacji była tydzień w szpitalu i potem szybciutko dochodziła do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach