Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wichskyyy

odtawiam pigulke dzisiaj,czy moge starac sie o dziziusia?

Polecane posty

Gość wichskyyy

slyszalam,ze zaraz po tabletkach czesto wychodza wielorakie ciaze a ja sie boje ,bo ze wzgledu na finanse stac nas na jedno dziecko:( Znajoma zas mowila,ze zaraz po tabletkach jak sie skonczy przyjmowac trzeba starac sie o dziecko,bo to najlepszy czas... pytam,bo na pewno sie na tym znacie,,,,:D Czekac kilka miesiecy czy nie?;)

Możesz zaraz zacząć starania. Szanse mnogiej ciąży są raczej bardzo małe. Powodzenia.

Gość wichskyyy
dziekiii!! pigulki brala kilka lat,ciekawa jestem jaka bedzie reakcja mojego organizmu na odstawienie ich....?! Troche sie martwie moja nadwaga,mam 20kg za duzo :( Moze lepiej schudnac najpierw...😭

Gość nie oplaca sie..
chudnac.. bo w cizy znow przytyjesz.. Ale ja slyzalam ze lekarze zalecaja po 3 miesiacach dopiero staranie sie o dziecko.. To ze wzgledu na to ze hormony jeszcze z tabletek kraza w twym ciele.. Ale wiele dziewczyn zachodzi w cize zaraz po odstawieniu... Mysle ze najlepiej bedzie jak skontaktujesz sie z dr i z nim to przedyskutujesz... Co do nadwagi.. Majac ja.. mniej nabierzesz ciala w cizy.. Kobiety pulchne mniej tyja niz te szczuple... nawet tu zalozyla jedna dziewczyna taki topik ze chce schudnac bo jest za gruba.. i wypowiedzialo sie wiele kobiet pocieszajac ja i wspierajac ze nie warto sie odchudzac.. a odchudzaniem mozna tez zaburzych jajeczkowanie.. Wiec.... Zycze 2 kreseczek :)

Gość sabcial
hej, ja brałam tabletki 2 lata potem odstawiałm, lekarz zaleca 3 misiące odczekać aby organizm sie przestawił ale nie ma też takiego nakazu możesz zacząć od razu. Ciąza mnoga to już nie jest jak kiedyś ja dopiero po 7 miesiącach zaszłąm i tak w ciąże od odstawienia wiec sie też nie nastwiaj za bardzo, choć zycze Ci aby sie udało jak bardzo chcesz dzidziusia. Co do nadwagi to po pierwsze ostatnio był tu taki temat na forum poszukaj i poczytaj tam fajnie babki się wypowiadają? Kobieta z nadwagą inaczej przybiera na wadze o wiele mnie a na dodatek jak zaczniesz się odchidzac to mozesz mieć problemy z zajściem w ciąże. Kilka moich rad, życzę Ci powodzenia ja staram sie o 2 dzidzie pragne jej starsznie i jakoś nie wychodzi, trace nadzieję ale mam nadzieję, ze nie całkiem strace?

Wśród gin. to zdanie jest podzielone.Byłam u jednego co kazał zrobić miesięczną przerwe,drugi trzymiesieczną .Więc tak naprawde nie potrafie odp na te pytanie.Jednak na zawartośc hormonówm bezpiecznie bedzie jak zrobisz przynajmniej miesięczną przerwe