Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

trudne...

Polecane posty

hmmm mam pytanie czy gdy ....uprawiałam petting z chłopakiem ale jestem dziwicą a on sie nawet nie spuścil .... ani nic czy mogę zajść w ciąże sama niewiem :( ..... boje sie boo okres spoźnia mi sie juz hmm 6 dni .. i sama niewiem ..troche dziwne że mogę zajsc w ciązy przez palec tak se myśle ... hm odpoweidzice szybko :*

Gość amaao
Mozesz byc.

Gość amaao
No tak. Moja kolezanka zaszla w ciaze z palcem:classic_cool:

Gość amaao
Nie no tak na serio to jesli jego palec nie mial wczesniej kontaktu z jego sperma to nie jestes:)

DZIĘKI ..ZE ODPWOEDZIALES MI SZCZE NIE NO CO TY ON SIE NAWET NIE SPUŚCIL.... NABANK BYL PODNIECONY ALE ON NAWET SIE NIE DOTYKAŁ...:)

EJ ALE CZYTALAM I DALEJ CHUJ JEDNI TAK JEDNI TAK ...BOSHE TO WOLE TU SIE DOWIEDZIEC

DZIĘKUJE TYYY...HMM SKOMPLIKOWANY MASZ NICK .. NO BYŁO TAK .. woogle po 1 najwaznajesza jest to zee on nom wiesz nie spuścil sie.;

Gość eleonore
ja mam ten sam problem i juz powoli odchodze od zmyslow:(:( a do okresu jeszcze 6 dni, chyba zwariuje przez ten czas.co prawda u mnie juz kilka razy tak bylo, ze pettnig i nic z tego nie bylo, a tez sie balam:(powiedzcie, jesli on nie mial wytrysku(na bank) ewentualnie moglo sie coś wydostąc, jakis plyn, a ja nie mialam dni płodnych, juz minelo okolo 2,5 tyg a ja nie mam zadnych objawow ciazy(wynioty, nudnosci, apetyt itp) to czy jest w ogole jakas taka mozliwosc? wiem, ze wlasciwie nie, ale zawsze...

Gość Archanioł Z-ca
jeli jestes nie pokalana dziwicą - jesteś obserwuj stapienia aniołów grających na harfach i fujarkach a tak serio: musisz uwazać gdzie wcześniej partner miał reće palce itp przyrządy -jesli znajduje sie na nich sperma a nwet wydzielina(która rowniez zawiera plemniki) a one znajda się w twej pochwie lub przedsionku ciąża jest możliwa plemniki to takie małe zwinne "rakiety" które poprzez śluz wydzieline wędruja sobie szukając jajeczka- tylko to im w główkach :) więc uważaj !!

nie słuchaj tych niektorych komentarzy sama wiem jak to dziala na czlowieka psychike kiedy okres sie spoźnia ! daje ci 100% pewnosci ,że to na pewno nie ciąża całuski ile masz lat jeśli można wiedzieć ??

eleo..costam nieiwem heh... sorki trudny nick ...nie martw sie ...przez petting nie powinno sie zajść ... widzisz ja też odchodze od zmysłow ...ty masz własnie 6 dni do okresu a ja juz 6 dni mi sie spóźnia powiem Ci ze za kazdym razem odchodze od zmysłow lecz gdy dostaje okres..... to se myśle ale ja byłam głupia ...hmm trzeba czekac .. mi mówia ze nie powinnam być ze poprstu mam nielegularny bo jak to mozna zplacem albo językiem hmmm dziwne

Archanioł ... słucha mnie hehe ..hmmm on tylko go wyciągnoł jednym palcem w sumie ... więc nie mogła sie na nim znaleść jakas wydzielina ani sperma on nawet sie nie spusil wyciągnol go jak do sikania więc wiesz.. hehe więc możliwe czy nie Archaniołku że mogę byc ??:P:F jak czytalam tu ruzne takie bajery to niektorzy mowili że spoznial im sie długo ... :( odp a wsymie Katlinka dziekuje że mnie pocieszyłas sama sie zastanawilam jak to moge wogole z placem ale dobra :P:D heeh mam 17 lat a Ty?

ja mam 21 rocznikowo kochana i sie baaardzo martwie dzis test albo jutro bo nie wiem w aptece powinni jej powiedziec kiedy zrobic kurde bardz sie boje a Ty nie histeryzuj bo w ciąży na pewno nie bedziesz :( całuski

niom Katalinka ja wiem ... ale no wiez jakie ma sie schizo wiesz ...od nieiwem no sama wiesz jak teraz masz ... wiesz schizo zawsze sie nakręca sama bardzo dobże wiesz.... hmmm.słuchaj wieszzz gdyby sie okazało że jestes tooo jeszcze nie tak źle bo.... masz 21 lat ... a ja 17 więccc rodzice powiesili by mnie... ale może nie jesteś gotowa i niehchcesz i boisz sie rozumiem Cie naprawde.. raczej sprubuje no sama wiesz.... :P myśle że obawiasz zrobic ten test ale lepiej wiesz... zrób go jak najszybciej .. bo jak jestes w ciązy to juz tego i tak nie unikniesz ... chyba że aborcja .. ale niee to jest okropne.. a pozatymmmm rozumiem wolisz poczekąc spokojnie na okres... niz zrobic test ii powiedzić ii kurde gdy okaze sie ze jestes ...lecz powiem tak że na bank nie jestes nie możesz być i tyle ...wytrysk nie był w Tobie :P hmmm naprawde zdecyduj sie na test .. ja jakbym miała sobie zrobic to bym i tak nie zrobiła bałanbym sie .... ale sama niewiem ty uznasz co jest stosowne więc ... buziaczki i nie martw sie .... :*

jabłko kochana zrobie test za niecale 3 godzinki jak kolezanka przyjedzie dla mnie ciąża bylaby tak samo koncem swiata jak i dla mnie zapewniam! całuski bedzie dobrze pozdrawiam pozniej napisze o wyniku testu :*