Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin25_biskupiec

sex bez zabezpieczenia

Polecane posty

jutro moja kobieta (19 lat) powinn adostać miesiączkę, dziś chcemy to zrobić bez zabezpieczenia, czy to bezpieczne, czy kończyć mogę w niej czy lepiej na zewnątrz??

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzz
w ciąże można zajść również w trakcie okresu - kobieta może jajeczkować w czasie cyklu kilka razy, oczywiście nie jest to takie pewne, że akurat ona też bedzie wtedy płodna, ale ryzyko zawsze jest...

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzz
to jest sprawa indywidualna, u każdego różnie bywa, czasem mogą być jakieś zaburzenia np. zmiana klimatu, przeziębienie i moze się coś z cyklem pogmatwać, tak ja mówiłam "to jest możliwe" choć mało prawdopodobne, rób jak uważasz, tylko potem nie schizujcie ;) pzdr

Gość nie ro tego
ee tam a my sie zazwyczaj kochamy po okresie tzn jak mam 5 dni to 6 dnia to mozemy robic bez gumeczki aleeeeeee !!!!!!!!! nigdy oj facet nie konczy w srodeczku ;) p.s sprobuj w pupcie tak sie nie zachodzi ;) a jest podobno dla faceta lepiej o niebo ;) :p

Gość spoon
Jeśli jesteście gotowi na dziecko to oczywiście możecie si.ę kochac kiedy chcecie... Naturalne środki planowania rodziny,jakies kalendarzyki, mierzenie temperatury itp itd to może i u NIEKTÓRYCH działa ale najpierw przez pare lat trzeba DOKŁADNIE kontrolować swój organizm, wszystko zapisywać bleee bleee bleee... Więc się nie opłaca...:] Co do zachodzenie w ciązę w czasie miesiączki jest to możliwe lecz w małym procencie...:) I nie chodzi o to że kobieta ma pare jajeczkowań na cykl ... BO NIE MA...lecz o to, że cykl może sie bardzo łatwo rozregulować i sprawić że akurat dzień przed okresem będzie jeszcze możliwość zapłodnienia...