Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALER

POMOZCIE

Polecane posty

Gość ALER

MAM PROPBLEM MOJ CYKL ZACZA SIE 12 LUTEGO DZISIAJ JEST 31 DZIEN CYKU A JA NIE MAM OKRESU :( ZWYKLE CYKL TRAW 29 DNI, CO MOZE BYC POWODOEM OPOZNEINIA ? DODOAM ZE KOCHAM SIE W PREZERWATYWIE, TERAZ SIE BARDZO STRESUJE CO JEST GRANE ? ILE MOZNA POCZEKAC ?

przejrzyj ostatnie tematy na forum i zauważ,że dzieje się coś dziwnego prawie żadna z nas nie dostała okresu w tym terminie co powinna i się spoźnia ja robie dzis test choc cholernie sie boje :( z tego co widze w twoim opisie nie ma szans na ciąże trzymaj sie cieplutko :( ❤️

Gość ALER
TO CO JEST GRANE ? A MOZE TO BYC POWODOEM NIE WIEM POGODY ? MOZE STRES > NIE CHCE BYC W CIAZY... :(

no właśnie sama nie wiem co jest grane :( chciałabym to wiedziec kochana ale naprawde nie masz sie czym stresowac bo w Twoim przypadku w ciąży nie możesz być w 99,9% i daje Ci taką pewnośc a z tym spóźnianiem okresów to podejrzana sprawa :( pozdrawiam mowie Ci mozesz zyc z optymistyczną nadzieją bo będzie ok

pewnie stres-martwisz się czymś, poza okresem oczywiście-jeżeli uprawiasz sex z prezerwatywą to nic ci nie grozi

mi juz 2miesiąc z kolei się spózniał-pewnie na tle nerwowym-tyle człowiek ma teraz na głowie :)

Gość ALER
NO ALE NIBY PREZERWATYWA NIE DAJE 100% KOCHALISMY SIE W PLODNE RACZEJ DNI... KURCZE HJAK NIE DOSTANE TO CHYBA ZWARYJYJUJE :( DZIEKI KOBITKI ZE MNIE POCIESZACIE :*

Gość dzyndzelek
a co Ty Katalinka taka pewna, że ona nie jest w ciąży?? Gumki też zawodzą nawet jak są poprawnie stosowane... Skoro taki jasnowidz z Ciebie, to dlaczego nie widzisz, że Twoja ciąża jest wykluczona w 99.99%, he?? Z tego co widzę to opanowałaś całe kafe swoimi schizami:\ A 2 dni spóźnienia, baaa nawet tydzień to niekoniecznie ciąża!!!! Nie wiem, nudzisz się tak bardzo, czy co????

Są różne powody spóźniania się okresu. Jednym z nich jest ciąża, ale w Twoim przypadku raczej niemożliwa:) Jeżeli prezerwatywa Wam nie pękła to nie masz się czym martwić:) Inne powody spóźniania @ to np. stres, zaburzenia hormonalne, branie antybiotyków, zmiana klimatu, mój ginekolog mówi, że nadżerka może wpłynąć na @, a także torbiele itd. Poczekaj jeszcze troszkę i jak dalej nie będzie okresu to idź do lekarza.powodzenia.

Gość ALER
WIECIE CO JESZCZE COS POJAWILO SIE U MNIE NIE WIEM JAK TO ZDEFINIOWAC TO TAK JKABY COS MI TAM NA DOLE DODOATKOWO UROSLO... TAK JAKBY POD LECHTACZKA MOZE TO PRZEZ TO I CO TO MOZE BYC

dzyndzelek :) ja np nie slyszal;am o przypadku kiedy prezerwatywa nie pekla a dziewczyna zaszla w ciąże , oj moja droga moj przypadek jest gorszy i mam wieksze prawdopowobientwo ciąży niestety :( całuski

dzyndzelek :) ja np nie slyszal;am o przypadku kiedy prezerwatywa nie pekla a dziewczyna zaszla w ciąże , oj moja droga moj przypadek jest gorszy i mam wieksze prawdopowobientwo ciąży niestety :( całuski

Gość derftggg
bo luty miał 28 dni i dlatego przesunięcie cipcie

Gość ALER
TAK ZGADZAM SIE LUTY MIAL 28 DNI ALE DZISIAJ JEST 31 DZIEN CYKLU ...

Gość dzyndzelek
Katalinka----> A słyszałaś o czymś takim jak indeks Pearla?? Nie ma nic pewnego:]]]] Widzisz, ja biorę pigułki a mimo to liczę się z ewentualną wpadką, ale nie wkręcam sobie comiesięcznych schiz!!!!!!!! Jeśli nie wiesz co robisz - nie rób tego. Ot, cała filozofia!

dzyndzelek już nigdy wiecej nie zastosuje przerywanego bo tyle nerwow co ja strace to szkoda gadać :(

Gość ALER
A CO MI UROSLO ?

Gość esyfloresy
Powyżej 99% pewności dają tylko tabletki, które jednak czasami, u niektórych kobiet powodują dość poważne efekty uboczne. Gumka jest dość daleko na liście "pewniaków", ja w życiu nie liczyłaym na samą prezerwatywę. To nieodpowiedzialne. Pomijając wszystko inne, gumki mają to do siebie że czasem pękają... Proponuję dodatkowo używać globulki lub piankę.

Gość esyfloresy
A przerywany to w ogóle nie antykoncepcja, to jest po prostu niepoważne. Stąd tyle nastolatek na położniczych....

Gość viktoria 2006
hej dziewczyny, potrzebuje rady. Wiec, biore tabletki od 2 lat i nigdy mi sie nic takiego nie przytrafilo. Biore Yasmin i tam sa 3 rzedy aktywnych tabletek-zolte, i 3 rzad sa nie aktywne -biale. w ostatni dzien 3 tygodnia powinnam wziasc zolta a przez pomylke wzielam biala nie aktywna. dodam ze w sobote wzielam normalnie i mialam sex. dzis jest wtorek i gadalam ze znajoma i ona mi doradzila wziasc ta co ominelam w niedziele. ehhh wiem ze to zakrecone , ale moze ktos zrozumie o co mi chodzi. Myslice ze wszystko bedzie o,k, czy powinnam isc do lekarza.....

Gość dzyndzelek
Katalinka to co było u Ciebie to nie był stosunek przerywany;) Jak to napisałaś "machnął 3 razy"...U Ciebie to była czysta głupota! No ale mimo wszystko życzę powodzenia, bo za godzinke test niby robisz...? Do założycielki topiku----> może to przeziębienie, przewiało Cię??Może jakieś chróbsko? Napewno to żaden objaw ciąży:)

Gość esyfloresy
Aler, nikt przez neta nie stwerdzi co Ci urosło, tylko ginekolog.

Gość esyfloresy
chyba że to ciąża pozamaciczna.... ;)

Gość dzyndzelek
Viktoria lepiej leć do lekarza, bo z tego co zrozumiałam to wzięłaś placebo:(( a organizm to napewno odczytał jako brak pigułki...A wiadomo 1 i 3 tydzień brania najważniejszy............

Gość ALER
nie wiem zastawnm sie czy to nie jest nadzerka ? to jest jakby w otwotrze pochwy taki wlasnie dzyndzelek ( sory za okreslenie ) kurcze no nie wiem macie tez cos takiego ? i on tak wyszewdl ...

Gość dzyndzelek
hehehe dobre porównanie, ale to nie jest objaw nadżerki. Nadżerka jest na szyjce macicy tak przy okazji;p Albo to jakaś choroba weneryczna albo zatkał się gruczołek albo poprostu przeziębienie.

Gość ALER
przez przeziebienie taki dzyndzelek sie moze zrobic :| no fakt faktem bylam chora

Gość mila1755
Kochaniutka nie masz czym sie martwic.... opóznienie okresu jest normalne... moze ono byc spowodowane nerwami innymi lekami ( np antybiotyk) chorobami ( przieziebienia) Ja mialam kilka dni temu podobno sytuacje.Okres mi sie spoznil 2 dni a tesh bylam w niezłym strachu....ale ty kochalas sie z zabezpieczeniem a ja bez i mialam gorszego stracha:/ wiec nie masz co sobie głowy zawracac wykluczone ze jestes w ciazy!! okres nawet tydzien moze sie spoznic to normalne...

Gość ALER
mila dzieki :) jednakze wolalabym zeby juz przyszedl, i kurcze martwi mnie ten dzyndzelek ....

Gość mila1755
Wiesh jak pierwszy raz poszlam do ginekologa po tab. anty..... to stwierdzono u mnie Nadżerke ale nic nie mowil o leczeniu jakimkolwiek...a pozatym nadzerka jest niewidoczna dla nas...tylko lekarz ja moze dostrzec poniewaz znajduje sie na szyjce macicy....a ten dzyndzelek jest duzy?? i gdzie jest umiejscowiony??