Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartekkkk

cześc dziewczyny a moja panna nadal nie ma okresu już 5 dzien mam pytanie

Polecane posty

Gość Bartekkkk

dziewczyny ja niepooje sie tez je zdrowiem i mam pytanie ona ma skolonnoci do zapalena i chorob jajnikow czy jesli bysmy chcieli zrobic test to przez chorobe moze wyjsc niewirygfodny bo cos sie uskarża na bóle jajników odpiszcie

Gość honoratka2112
Bartku , czy podczas stosunku doszło do wytrysku wewnatrz ciał Twojej dziewczyny?skoro okres się jej spóźnia 5 dni to jest odpowiedni czas na zrobienie testu.

a może własnie ta choroba jajników spowodowała opóźnienie miesiączki?Zróbcie test i bez względu na jego wynik idzcie do lekarza. Powodzenia.

Gość Bartekkkk
czesc honoratka2112 nie bylo wytrysku wewnątrz ale był stosunek przerywany w dni płodne wytrusk byl za jakies 6 min na zewnatrz podczas jej pieszczot ustami z tym ze w dni nieplodne tez sie kochalismy przrywanym i wytrysk zawse byl na zewnatrz wiec sami już nie wiemy co jest grane :(

Gość co z tego ze wytrysk był
na zewnątrz..w plynie ktory wypływa przed wytryskiem tez znajduja sie plemniki...kochaliscie sie w dno płodne, a wiec ciaza jest prawdopodobna...niech Twoja dziewczyna zrobi test jak najprędzej.

Gość Bartekkkk
Teraz to sam się zacząłem bać :(

Gość Bartekkkk
Teraz to sam się zacząłem bać :(

Gość honoratka2112
nie zawsze podczas wzwodu wydzela się płyn przedekulacyjny (nie wiem czy uzyłam poprawnego terminu), który może zawierać sladowe ilości plemników zdolnych do zapłodnienia komórki jajowej .jednakże to kwestia indywidualna, więc radziłabym zrobić test ciązowy.

Gość honoratka2112
oczywiscie najlepej jeśli Twoja dzieczyna zrobi go rano, wtedy stężenie hCG jest nawiększe.

Gość lemoneczka
czesc bartek my juz chyba rozmawialismy kiedys...jak pamietasz jestem dokladnie w takiej samej sytuacji...i nie wiem co myslec;/ glowa do gory !

Gość Bartekkkk
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi 🌼 a ty lemoneczko też powinnaś miec miesiączke i ci się spoźnia ??

Gość lemoneczka
jeszcze tydzien czasu mi brakuje do terminu...ale postapilam rownie tak samo jak ty...dlatego sie cholrenie boje...i mam nadzieje ze w moim jak i w twoim przypadku bedzie wszystko dobrze:) jesli moge zapytac ile masz lat?

Gość Bartekkkk
22 a moja kobieta 19 :( dlatego nie jesteśmy gotowi ona mam mature i nie moze byc ciazy :(