moniSSka 0 Napisano Marzec 14, 2006 dziewczyny.. kilka dni temu podczas zabaw z chlopakiem doszlo do mechanicznego lekkiego uszkodzenia mojej pochwy i przez jeden dzien leciutko krwawilam.. potem to ustapilo i 2 dni byl spokoj.. tylko gesta wydzielina.. dzisiaj okolo godziny 17 poczulam bol jajnikow tak jak przy okresie i potem lekkie plamienie tak jak na poczatku okresu. Mam zaczac brac tabletki, mam zaczac dzisiaj (wlasnie chcialam zaczac brac okolo 22) czy moze jutro jak juz bede miala \"porzadniejszy\" okres? boje sie ze jak zaczne brac zle to zajde w ciaze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikamonika Napisano Marzec 14, 2006 jak zaczniesz brac pozniej czyli powiedzy w 4 dzien to zabezpieczają powiedzmy od 7 tabletki...jezeili zaczynasz brac w pierwszym dniu cyklu to tabletki zabezpieczają od pierwszej pigułki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Marzec 14, 2006 monisiu to wiem, tylko mam wziac dzisiaj jak mam lekkie plamienie czy jutro gdy bede miala obfity okres? ale chyba dzisiaj tak ? wole sie upewnic.. pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camelkaa Napisano Marzec 14, 2006 ja mam tak szczerze identyczna sytuacje (mialam dzis malenkie plamienie ale nie wiem czy to okres choc bym chciala bo boje sie ze jestm w ciąży:)) i postanowiłam poczekać na coś bardziej obfitego...takie plamienie to nie zawsze oznacza okres...normalne krwawienia mozesz dostac nawet za 2 dni...wiec ja sie wstrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Marzec 14, 2006 wzielam.. mysle ze prawidlowo :) najwyzej zastosuje jeszcze dodatkowe zabezpieczenie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach