Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormallna

Chcialabym aby jakis seksowny facet posunal mojego faceta - jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość nienormallna

? ewentualnie moglby mu zrobic loda... Wszystko na moich oczach. Czy sa tu laski, ktore maja podobna fantazje?

Gość wszystkie laski
wywieziono do domu starców :o

Gość nienormallna
innymi slowy chcialabym stworzyc trojkat, ale z dwoma facetami. I tak jak to zazwyczaj bywa z dwoma laskami - ze one sie liza i caluja i pieprza, a facet potem sie dolacza, tak ja bym chciala, zeby oni sie pieprzyli, a potem ja bym sie dolaczyla. To normalne czy cos jest ze mna nie tak?? jest tu jakis psycholog??

Gość dosc dziwaczne
ale chyba w normie;) zreszta co to jest norma? krzywdy nikomu nie robisz! zluzuj troche!

Widziałem pedziów w akcji i nawet na to patrzeć nie chciałem ale żona cieszyła się jak dziecko. Widziałem też Panie w akcji i to to mi się nawet podobało.

Gość gasec
Nienormallna=> Chyba cię troszkę porąbało...... Powiedz o swoich chorych fantazjach swojemu facetowi. Napewno się ucieszy:-(

Gość znajdz
sobie innego faceta bo ten najwidoczniej nie zadowala cie do konca

Gość Zgniły Liberał
E, tam. Fantazja jak fantazja. Jak Twój facet nie ma nic przeciwko - zaaplikujcie sobie takie nowe doświadczenie. :-)

Gość maggieeeee
hej nienormallna mam dokładnie tak samo jak ty... też o tym fantazjuję.. jak co to pisz na maila nina-mik@wp.pl

Gość nienormallna
Wiecie co, chyba powiem mojemu facetowi i chuj :P

Gość jarek110
zapeniam cie ze niektorych facetow to kreci.. mnie jak najbardziej

Gość nienormallna
jarek - a jestes bi, czy homo? A moze po prostu hetero i tez masz takie fantazje? Czytalam gdzies, ze wiekszosc facetow ma takie sklonnosci, tylko wstydza sie do tego przyznac... Szkoda :P

Gość malajola
na randkach na tlenie jest taki, co szuka parki albo pani do trojkąta:P dac namiary?

Gość __Kazia__
Uwazam,ze nie ma w tymnic nienormalnego.Wielu facetów odczuwa przyjemnosc przy penetracji odbytu i bardzo to lubia.Moze tylko cięzko by im było sie wyluzowac przy innym facecie ale sam fakt stymulacji odbytu nie jest im obcy

Gość Rozbawiona na maxa
Uwazam,droga autorko tego topiku,ze jestes jak najbardziej normalna. W tym co piszesz nie ma nic nienormalnego czy tez dziwnego. Uwazam,ze posuwanie własnego faceta przez innego mężczyznę mieści sie w granicach normy

Gość granica normy
W granicach normy ?? Facet faceta ?? W granicach normy to jak facet posuwa kobite, faceta posuwa pies, psa posuwa koń, a konia byk.

Gość jarek110
mam juz kolo trzydziestki i jestem hetero, co nie oznacza ze tego typu fantazje przechodza mi przez glowe i mnie podniecaja .. byl kiedys takie film Francois Ozon'a 5x2 gdzie glowny bohater opowiadal jak sprobowal podczas sexu grupowego sexu z facetem. chcial zobaczyc jak to jest. zobaczyl i tyle. duzo sie w jego zyciu nie zmienilo pod tym wzgledem. mysle ze mam podobnie.. i tego typu fantazje sa zupelnie w normie

Gość Znawczyni tematu
Podoba mi sie ten pomysł.Jestem za!