Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola2000

bardzo to dziwne

Polecane posty

Gość ola2000

moze mi ktos z was podpowie albo chociaz troche uspokoi bo naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje nigdy nie mialam problemow z okresem wszystko bylo jak w zegarku nawet w tedy kiedy mialam problemy z tarczyca az do tego miesiaca wszystko bylo tak jak nalezy a moze tylko w miom przekonaniu ,zauwazylam rano lekkie plamienie byl to sluz koloru brazowego wiec wiedzialam ze okres dostane nastepnego dnia rano wstalam poszlam do lazienki i rzeczywiscie zobaczylam troszke krwi wiec zalozylam tampon i po dwoch godzinach chcialam go wymienic ale okazalo sie ze byl prawie czysty od tego czasu minal juz tydzien i nic ,zastanawiam sie co to moze byc dodam tylko ze wizyte mam dopiero za tydzien jezeli ktoras z was bedzie miala ochote sie wypowiedziec to bardzo bede wdzieczna

Gość ola2000
przeczytalam na innym topiku ze brazowa wydzielina moze byc oznaka problemow z hormonami, moze sie czegos wiecej dowiem

Gość ola2000
up..........................

Gość ola2000
zakladam taka mozliwosc ale wydaje mi sie ze przez 10 lat poznalam juz swoj organizm na tyle zeby wiedziec ze cos nie tak